| کد مطلب: ۱۱۵۷۴۴۱
لینک کوتاه کپی شد

فرمانده ارشد ارتش: نیروی هوایی در ساخت جنگنده و پهپاد در حال پیشرفت است

فرمانده پایگاه شکاری شهید یاسینی بوشهر با بیان اینکه این نیرو با صلابت و اقتدار در دفاع از مرز و آسمان ایران اسلامی حضور پر رنگ دارد گفت: نیروی هوایی ارتش در ساخت جنگنده، پهپاد، قطعات کلیدی با توان داخلی در حال پیشرفت است.

فرمانده ارشد ارتش: نیروی هوایی در ساخت جنگنده و پهپاد در حال پیشرفت است

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛  سرتیپ دوم خلبان محمد قربانی،  ویژگی‌ها و خصوصیّات انقلاب اسلامی را برشمرد و اظهار داشت: مردم بصیر و انقلابی در دوران خفقان شاهنشاهی‌ با تدابیر، آگاهی و بصیرت و پیروی از امام راحل با ظلم و ستم مبارزه کردند و انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ در چنین روزهایی به پیروزی رساندند.

 وی به ۱۹ بهمن سالروز غرورآفرین نیروی هوایی ارتش پرداخت و بیان کرد: نیروی هوایی این نیرو خوش نام با سابقه درخشان در دل انقلاب اسلامی است، ۴۶ سال پیش وقتی رژیم ستم شاهی تمام امیدش به داشتن یک ارتش قوی و نیروی هوایی بود اما کارکنان آگاه و متعهد و مومن نیروی هوایی در آن زمان و فشار حکومت وقت در ۱۹ بهمن ۱۳۵۷ که هنوز انقلاب به ثمر نرسیده بود در مدرسه علوی تهران با بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران بیعت کردند.

فرمانده ارشد نظامی آجا استان بوشهر با اشاره به نقش مهم آحاد مردم در جنگ تحمیلی ۸ ساله خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جنگ تحمیلی یکی از سخت‌ترین و دشوارترین عرصه‌ها بود که با حضور مردم به واسطه حاکم شدن روح معنوی و الهی در جبهه‌ها و میادین نبرد باعث پیروزی بزرگ برای کشور شد.

وی ادامه داد: بیعت نیروی هوایی با حضرت امام راحل ضمن شکسته شدن کمر رژیم شاهنشاهی‌ زمینه تسریع پیروزی انقلاب اسلامی را فراهم کرد.

فرمانده پایگاه شکاری شهید یاسینی بوشهر اضافه کرد: حضرت امام راحل مدال افتخار سربازی امام زمان (عج) را قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به سینه کارکنان نیروی هوایی نصب کردند.

سرتیپ دوم خلبان قربانی با اشاره به اقتدار نیروی هوایی ارتش در جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: نیروی هوایی ارتش پس از ۲ ساعت از حمله دشمن نخستین پاسخ کوبنده خود را در قالب عملیات انتقام با حمله به پایگاه‌های رژیم بعث عراق انجام داد و خلبانان‌ همچون محمد صالحی و خالق حیدری تقدیم انقلاب اسلامی کرد و این عزیزان به‌عنوان اولین خلبانان شهید جنگ تحمیلی نامشان به ثبت رسید.

فرمانده ارشد نظامی آجا استان بوشهر عملیات بزرگ کمان ۹۹ را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در این عملیات با غرش جنگنده‌های نیروی هوای ارتش بر  سر دشمن آغاز شد و بیش از ۲۰۰ فروند جنگنده برای انهدام پایگاه‌های دشمن از پایگاه‌های مختلف نیروی هوایی ارتش به پرواز درآمدند و حماسه‌ای ماندگار در دل آسمان خلق کردند.

فرمانده پایگاه شکاری شهید یاسینی بوشهر افزود: پس از جنگ نیز به‌واسطه تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کشور و به ویژه نیروهای نظامی، این همت و تلاش جوانان فداکار و انقلابی بود که توانستند نیروی هوایی را سرپا نگه دارند.

وی با بیان اینکه امروز نیروی هوایی ارتش با همان صلابت و اقتدار همیشگی در دفاع از مرزها و آسمان ایران اسلامی حضوری پررنگ و ایثارگرانه دارد گفت: نیروی هوایی در بخش تربیت و آموزش خلبان اقدامات مهمی انجام داده است و اکنون نیروی هوایی ارتش در اوج اقتدار و قدرت قرار دارد.

سرتیپ دوم خلبان قربانی با اشاره به ساخت تجهیزات مورد نیاز جنگنده‌ها و پهپاد در داخل کشور بیان کرد: نیروی هوایی ارتش در ساخت جنگنده، پهپاد، قطعات کلیدی انجام اقدامات پژوهشی، تخصصی و صدها مورد دیگر بسیار توانمند با اتکا به دانش و توان داخلی در حال پیشرفت است.

 

 

 

منبع : تسنیم

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار