| کد مطلب: ۱۱۵۷۰۴۷
لینک کوتاه کپی شد

بی اعتنایی الله کرم به وزارت کشور/ مجوز تجمعات را از ستاد امر به معروف می گیریم

حسین الله کرم گفت:: همه باید تابع قانون باشند و از وزارت کشور مجوز اجتماعات بگیرند، منتهی این مجوز عمدتا برای گروه‌ها، احزاب و دسته‌جات سیاسی است که به دنبال کسب یا حفظ قدرتند.

بی اعتنایی الله کرم به وزارت کشور/ مجوز تجمعات را از ستاد امر به معروف می گیریم

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ دبیر کل انصارحزب‌ا... در خصوص انگیزه‌ایی که موجب تجمعات خیابانی می شود اظهار داشت: موضوع تجمعات اخیر عمدتا در دفاع از حکمرانی قانونی صورت می‌گیرد زیرا ترک فعل رئیس قوه مقننه در ابلاغ قانون عفاف و حجاب و ترک فعل روسای قوای سه‌گانه در بی‌اعتبار کردن اجرای قانون انتصاب مشاغل حساس که با قانون‌ شکنی در حفظ آقای ظریف همراه شده، همه را نگران کرده است.  حسین الله کرم گفت: از این رو، گروه‌های امر به معروف و نهی از منکر بر اساس برخورد ۶ خرداد سال ۱۳۶۱ امام راحل با قانون‌شکنی بنی‌صدر در این تجمعات شرکت کرده و با موضعی ارشادی، ابلاغ و اجرای قانون را خواستارند.

وی در این خصوص که برای تجمع باید از نهادهای حاکمیتی مجوز گرفت بیان کرد: همه باید تابع قانون باشند و از وزارت کشور مجوز اجتماعات بگیرند، منتهی این مجوز عمدتا برای گروه‌ها، احزاب و دسته‌جات سیاسی است که به دنبال کسب یا حفظ قدرتند. گروه‌های امر به معروف از طریق ستاد امر به معروف و نهی از منکر عمل می‌کنند به این شکل که نامه درخواست تجمع این گروه‌ها را ستاد احیا برای ایجاد مسائل حمایتی و حراستی به فرمانداری ارسال می‌کند.

وی تصریح کرد: از آنجا که امر به معروف و نهی از منکر لسانی یک حرکت ایجابی است و بر اساس شرع مقدس دارای وجوب کفایی است، حمایت از آن جزو وظائف ذاتی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر محسوب می‌شود. دبیر انصار حزب الله  اظهار کرد: اگر چه کم نشان دادن تعداد آمرین و ناهیان بعضا ناشی از کار رسانه‌ای است اما به نوع راهپیمایی موتوری و سرد بودن هوا نیز برمی‌گردد. شما بر عکس در تجمع اخیر روز یکشنبه ۱۴ بهمن مقابل درب اصلی مجلس شورای اسلامی در اعتراض به ترک فعل و قانون‌شکنی روسای سه قوه را مشاهده کردید که با حضور حدود دو هزار نفر برگزار شد.

 

 

 

منبع : خبر آنلاین

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار