واکنش کرباسچی به هجمهها علیه رئیسجمهور
«غلامحسین کرباسچی» در واکنش به توهینها از سوی یک فرد در فضای مجازی به رئیس جمهور به بهانه قانون حجاب و عفاف، گفت: باعث تاسف است در مکتبی که داعیه اصلی آن مکارم اخلاق است و همه مدعی ترویج دین و تبلیغ معروف هستند چنین الفاظی از طرف کسانی که مدعی دینداری و اخلاقمداری در جامعه هستند به کار برده میشود.
به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ این فعال سیاسی با اشاره به ضرورت رعایت اخلاق در سیره پیامبران و امامان، گفت: پیامبر عظیم الشان اسلام خطاب به پیروان خود تاکید داشتند که حتی در مقابل مخالفان دین هم رعایت اخلاق را مورد توجه قرار دهند و میگفتند دوست ندارم حتی به مشرکین (سب) فحاشی و توهین کنید.
کرباسچی تاکیدکرد: متاسفانه در فضای عمومی جامعه شاهد هستیم برخی افراد با استفاده از رسانههای رسمی و تریبونهای عمومی در سخنرانیها و بیان دیدگاهها و نظرات خود با توهین و افترا به افراد و اشخاص، به دین و اخلاقیات ظلم میکنند، اینکه کسی در مراکز دینی و فرهنگی عضویت داشته باشد و تربیت شود و در نهایت با چنین ادبیاتی سخن بگوید باید درمورد بستری که این فرد در آن اجازه چنین کاری را پیدا میکند فکری کرد.
این فعال سیاسی در ادامه با بیان اینکه استفاده از توهین و فحاشی برای بیان نظرات و استدلالها درمورد یک موضوع، نشان دهنده عمق کینه در انتقال اغراض سیاسی است، گفت اینگونه رفتارها نه اخلاقی است و نه دینی و قطعا در جامعه و افکار عمومی نتیجه و اثر معکوس دارد و با فرهنگ مردم و جامعه مخالف است.
کرباسچی با تاکید بر اینکه باید درمورد فعالیت و کارکرد مجموعهای که چنین فردی در آن پرورش یافته تجدید نظر شود، گفت: چنین رفتارها و استفاده از اینگونه الفاظ و عبارات در بیان نظرات و توهین و فحاشی به اشخاص در هر جایگاه و مقامی که باشند به هیچ عنوان قابل قبول و پسندیده نیست.
این فعال سیاسی و حزبی درمورد قانون حجاب و عفاف و موضوعات مطرح شده درمورد روند اجرای آن در جامعه، با بیان اینکه نگاه اینگونه به موضوع حجاب و عفاف را عجیب میدانم، گفت: اگر کسی اعلام کندکه نماز نمیخواند آیا میتوان برای او جریمه در نظر گرفت، خیلی از گناهان علنی و بدتر از بی حجابی در جامعه اتفاق میافتد ولی متاسفانه هیچ برخوردی با آن نمیشود.
کرباسچی از «دروغ» به عنوان بالاترین گناه و خطا از نظر دین اسلام نام برد و گفت: این روزها شاهدیم که اینهمه در رسانهها و تریبونها دروغهای فاحش گفته میشود که بالاترین گناه است و از بی حجابی خیلی بدتر و برای جامعه زیانبارتر است، آیا جریمهای برای مقابله با آن در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در کشور اینهمه وعدههای دروغ داده شده و میشود، اما هیچکسی با آن کاری ندارد، بی حجابی در ردههای پایین تری از گناهان فاحشی است که شاهد آن هستیم، اما امروز در صدر توجه قرار گرفته که از نظر جامعه و مردم قابل قبول نیست. این درحالی است که در بسیاری از کشورهای خارجی دروغ بدترین گناه مدیران و مقامات کشور شناخته میشود و اغلب پروندهها و مواخذه مسوولان بخاطر دروغ گفتن و دادن وعدههای دروغ است.
ارسال نظر