شرط عبدالعلی زاده برای ریاست ستاد پزشکیان چه بود؟!
رئیس ستاد انتخابات مسعود پزشکیان اظهار کرد: در غیاب حزب دولتهای چهارسالهی تکنفره به سمت حل چنین بحرانهایی نمیروند. در نتیجه ضرورت دارد که از پزشکیان بخواهیم که ضمن رسیدگی به معیشت مردم، بیکاری و مسائل دیگر برای سامان یافتن تحزب در کشور هم گامهای جدی بردارد.»
به گزارش آرمان ملی ؛ علی عبدالعلیزاده، گفت: شرط من با آقا مسعود برای پذیرش ریاست ستاد انتخاباتی این بود که در صورت انتخاب شدن در کنار انجام کارها و وظایفی که در دولت خواهد داشت نهاد دولت - ملت را احیا کند و او هم قبول کرد. اساس دموکراسی تشکیل نهاد دولت – ملت بوده است. دموکراسی مشخص میکند که ملت کیست، دولت کیست و چه حقوقی نسبت به یکدیگر دارند. نمیشود که فقط رای دهیم، اما نتوانیم سوالی کنیم یا همه پرسشهایمان بدون پاسخ بماند. اگر به این کار توجه نشود برای نمونه در همین موضوع حجاب سی و چند دستگاه بودجه دریافت میکنند، اما نتیجه این بودجهها چیست؟ اگر اساس نهاد دولت – ملت به درستی تنظیم شود نقش و جایگاه رسانه هم به درستی روشن میشود.
وزیر مسکن دولت اصلاحات افزود: فردی که در سازوکار حزب رشد میکند و به ریاستجمهوری میرسد میداند که پشتوانه تحلیلی دارد و باید با مشورت با جمعی، همکاران خود در دولت را انتخاب کند و نه بهطور خودسرانه و هر کس رفیق و اطرافش بود. ریشه همه نگرانیهای مطرحشده در این جلسه به این موضوع بازمیگردد که آقای دکتر پزشکیان حزبی نیست و کشور هم حزب ندارد.
عبدالعلیزاده در ادامه تاکید کرد: چالش دیگر به این بازمیگردد که ایران در حال حاضر کشوری انباشته از بحرانهاست برای اینکه کسی حاضر نیست برای حل بحران سینه سپر کند و وقت اختصاص دهد. همه به دنبال این هستند که کارهایی را انجام دهند که در ۴ سال مسئولیتشان نتیجه دهد و به حل بحرانهایی که بیشتر از این مدت زمان میبرد نمیپردازند. در غیاب حزب دولتهای چهارسالهی تکنفره به سمت حل چنین بحرانهایی نمیروند. در نتیجه ضرورت دارد که از پزشکیان بخواهیم که ضمن رسیدگی به معیشت مردم، بیکاری و مسائل دیگر برای سامان یافتن تحزب در کشور هم گامهای جدی بردارد.
ارسال نظر