علی صوفی: حذف لاریجانی عجیب است/ به پیام خاتمی توجه کردند و پزشکیان را ردصلاحیت نکردند
« بابت ردصلاحیت خودم تعجب نکردم اما از ردصلاحیت لاریجانی تعجب کردم»، «پایگاه رأی پزشکیان بیشتر از جهانگیری بود»، «در انتخابات ریاست جمهوری میان قالیباف و پزشکیان دو قطبی شکل میگیرد» و ... اینها قسمتی از واکنش علی صوفی، داوطلب انتخابات ریاست جمهوری بعد از شنیدن خبر ردصلاحیت خودش و چهره هایی چون لاریجانی است.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، علی صوفی میگوید « آمدن قالیباف و حذف لاریجانی عجیب است. اگر این دو میآمدند، این دو در مناظرات برابر جریان پایداری، به یکدیگر کمک میکردند و در پایان کار براساس دادههای نظرسنجی یکی به نفع دیگری کنارهگیری میکرد.»
در ادامه گفتگوی خبرآنلاین با علی صوفی، داوطلب ردصلاحیت شده انتخابت ریاست جمهوری را میخوانید:
*آقای صوفی! از نتیجه احراز صلاحیتها غافلگیر شدید؟
بله، میشود گفت.
*در این دور از انتخابات بازهم چهرههایی نظیر لاریجانی که رهبری در انتخابات ۱۴۰۰ درباره او گفته بودند «به بعضی از افرادی که صلاحیتشان احراز نشد، ظلم وجفا شد.»، مجدداً ردصلاحیت شدند و ...
ردصلاحیت لاریجانی مقداری عجیب است. به عبارت دیگر ردصلاحیت ما طبیعی است اما ردصلاحیت لاریجانی مقداری عجیب است چراکه او بدون تضمین ثبتنام نکرده، یعنی حتماً تضمینی بوده و صحبتی شده، که لاریجانی ثبتنام کرده است.
ضمن اینکه لاریجانی و قالیباف یک تیم هستند و آمدن قالیباف و حذف لاریجانی عجیبتر است. اگر این دو میآمدند، این دو در مناظرات برابر جریان پایداری و حکومت اسلامی، به یکدیگر کمک میکردند و در پایان کار براساس دادههای نظرسنجی یکی به نفع دیگری کنارهگیری میکرد.
البته کنارهگیری افراد به نفع یکدیگر مسبوق به سابقه است کما اینکه سال ۸۴ در اوج تبلیغات از قالیباف خواستند که به نفع احمدینژاد کنارهگیری کند. در این انتخابات هم روند طبیعی به این صورت بود که لاریجانی را ردصلاحیت نمیکردند و همان ۳ روز آخر تصمیمگیری میکردند، اما اینکه الان لاریجانی را ردصلاحیت کردند، بسیار عجیب بود.
ردصلاحیت بنده خیلی دور از انتظار نبود، به این معنی که میدانستم این اقدام را انجام میدهند. البته اینکه پزشکیان را نگه داشتند عجیب است و نقطه مثبتی است چراکه جبهه اصلاحات او را به عنوان گزینه خود در انتخابات ریاست جمهوری معرفی کرده و خاتمی هم گفته اگر کاندیدای مورد نظر ما تایید نشود مانند گذشته کنار مردم میروم و رأی نمیدهم.
اما این نکته که آنها به نوعی به پیام خاتمی توجه کردند و پزشکیان را نگه داشتند، اقدام معتدل و عاقلانهای است که انجام دادند.
*منظور شما از اینکه گفتید قالیباف و لاریجانی در یک تیم هستند، چیست؟
منظور این است که لاریجانی و قالیباف در جناح معتدل اصولگرایان قرار دارند، لذا یکی هستند.
*جهانگیری هم از جمله گزینههای جبهه اصلاحات بود، شانس او برای رأیآوری بیشتر از پزشکیان نبود؟
خیر، در سال ۱۴۰۰ پزشکیان و جهانگیری را ردصلاحیت کرده بودند اما پایگاه اجتماعی پزشکیان به دلیل مسائل قومی و اعتبار اصلاحطلبان خوب خواهد بود.
*از میان چهرههای تایید صلاحیت شده، رقابت اصلی میان چه کسانی خواهد بود؟
بنده فکر میکنم رقابت اصلی میان قالیباف و پزشکیان خواهد بود و گزینههای دیگر شانسی نخواهند داشت.
*بنابراین دو قطبی شکل خواهد گرفت؟
بله دو قطبی شکل میگیرد.
ارسال نظر