زهرا ساعی: مردم رای اعتراضی خود را به لیست صدای ملت دهند
کاندیدای لیست صدای ملت می گوید: اینکه می گوییم رای اعتراضی تان را با رای به صدای ملت دهید، یک شعار نیست، بلکه با برنامه های ارائه شده و اشخاصی که در لیست هستند، نشان دادیم که می خواهیم این کار را عملی کنیم.
![زهرا ساعی: مردم رای اعتراضی خود را به لیست صدای ملت دهند](https://cdn.armanmeli.ir/thumbnail/NXM9xETlqBcg/S6Hsh8dSr2z7Oz9zGla1YvHrg-LW4xM-HR8NLGoT6SF27gvge54c70s_uzPBlgh1YzKW8nJt0EhFqqqm95MB2fCB-sZm4IkC/%D8%B2%D9%87%D8%B1%D8%A7+%D8%B3%D8%A7%D8%B9%DB%8C.jpg)
به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از خبر آنلاین؛ زهرا ساعی، ، اظهار داشت: لیست صدای ملت و کاندیداهای آن معتقد هستند که می توان تغییر داد، اصلاح کرد و کارهایی انجام داد که جوابگوی مطالبات مردم باشد. مردم در دو انتخابات گذشته انفعال را انتخاب کردند اما باید به این آگاهی رسیده باشند که انفعال جوابگو نیست و معتقدم که راه حل نه خانه و نه خیابان، بلکه پای صندوق های رأی و رأی اعتراضی به وضعیت فعلی است.
وی گفت: مشاهده کردیم که در انتخابات قبلی؛ یعنی ۱۴۰۰، آرای باطله ۴ میلیون بود؛ یعنی مردم ما پای صندوق های رأی آمده بودند، ولی انتخاب نکرده و رأی سفید داده بودند.
*رأی اعتراضی خود را به صدای ملت دهید
وی ادامه داد: حرف ما این است که مردم پای صندوق رأی بیایند و رأی اعتراضی خود را با دادن به لیست صدای ملت اعلام کنند. تا این روزنه و امید ایجاد شود که می توان تغییر انجام داد، چون نتیجه این انفعال در چند انتخابات گذشته کارساز نبود، جز اینکه فضا را محدودتر کرد. ما شاهد فیلترینگ، عدم شفافیت، بحث صیانت از آراء و تصویب لایحه عفاف و حجاب و موضوعاتی که خوشایند مردم نیست و مسائل اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی را بدتر کرده و به قهقرا برده است، بوده ایم که باعث افزایش نارضایتی ها و ایجاد خسارت به کشور شده است.
ساعی خاطرنشان کرد: اینکه می گوییم رای اعتراضی تان را با رای به صدای ملت دهید، یک شعار نیست، بلکه با برنامه های ارائه شده و اشخاصی که در لیست هستند، نشان دادیم که می خواهیم این کار را عملی کنیم.
*آراء ریزش کرده اصولگرایان به سبد صدای ملت می رود؟
زهرا ساعی درباره اینکه آیا آراء اصولگرایان در پی بروز اختلاف در روزهای اخیر با ریزش همراه بوده و آیا ممکن است این آرا جذب لیست صدای ملت شود، گفت: لیست قبلی اصولگرایان یعنی در سال ۱۳۹۸ که با برخی شعارها روی کار آمد، متاسفانه نه تنها نتوانست آنها را عملیاتی کند، بلکه خیلی جاها خلاف آن شعارها حرکت و برخلاف وعده هایی که داده بود، عمل کردند؛ از جمله در بحث گرانی ها، فیلترینگ و صیانت مردم را ناراحت کردند.
وی افزود: از سوی دیگر این لیست توجهی به مطالبات و خواست مردم نداشت و قوانینی وضع کردند که ضد مردم بود. به این علت قسمتی از طیفی که به آنها رأی دادند، ناراضی هستند و مطمئنا بار دیگر آنها را انتخاب نمی کنند. بنابراین من احتمال می دهم یکی از این جایگزین ها می تواند لیست صدای ملت باشد، کما اینکه برخی ها نیز به ما اعلام می کنند.
*هزینه برای تبلیغات انتخاباتی نه نداریم نه صلاح می دانیم
نماینده پیشین مجلس با ارزیابی فضای عمومی جامعه نسبت به لیست صدای ملت، تصریح کرد: ما نه صرف بودجه های کلان را صلاح می دانیم و نه چنین بودجه هایی داریم که برای بیلبورد و تراکت و ... هزینه کنیم. بلکه با ظرفیت های حداقلی جلو می رویم. در دنیای مدرن، فضای مجازی کارها را با سرعت بیشتری انجام می دهد . بنابراین سعی کردیم در فضای مجازی محتواهای تبلیغاتی تولید و خود و برنامه هایمان را معرفی کنیم. در واقع تلاش خود را در این زمینه انجام می دهیم و احتمال می دهیم که در روزهای آتی هم بهتر شود.
*معیشت اولویت اول لیست صدای ملت است
کاندیدای انتخابات مجلس دوازدهم، درباره اولویت های صدای ملت در صورت رأی آوری در مجلس آینده، گفت: اولویت امروزه کشور مسائل اقتصادی و معیشت مردم است و هر تصمیمی که گرفته می شود باید حول این محور باشد. البته صدای ملت اولویت های دیگری نیز دارد، اما امروز بحث گرانی ها، تورم، همخوانی نداشتن حقوق ها با مخارج که سبد خانوارها را کوچک و خیلی از اقلام اولیه چون گوشت و مرغ را از سفره دهک های پایین حذف کرده، در اولویت قرار دارند.
ساعی افزود" در صورت رأی آوری باید کمک کنیم که در کشور در این راستا حرکت کند، آنهم با وضع قوانین درست و نظارت درست بر اجرای قوانین. البته باید تصریح کرد که قوانین زیادی وجود دارد، اما بر اجرای آنها درست نظارت نمی شود.
وی نظارت بر کار مسئولان را گام بعدی این لیست دانست و گفت: باید مدیران با کفایت و متعهد روی کار آیند و اگر مدیری کوتاهی کرد، مجلس نباید مماشات کرده و وکیل الدوله باشد. همچنین مجلس نباید با دولت همراهی و از چنین مواردی چشم پوشی کند.
ساعی اولویت های بعدی لیست صدای ملت را جوانان، زنان و مطالبات آن مطرح کرد و ادامه داد: ما در مجلس دهم نیز این موارد را داشتیم؛ در موضوع بازنشستگان و همسان سازی آنها، بحث بالا بردن حقوق کارگران و نیز در حوزه جوانان و زنان قوانین خوبی را مصوب کردیم . همچنین مطالبات فرهنگی، اجتماعی جامعه، بحث فیلترینگ که خیلی مهم است، به ویژه اینکه کسب و کارهایی که در فضای مجازی وجود دارد را مختل کرده است، در اولویت های بعدی قرار دارند.
او تصریح کرد: کارهای نمایندگان مجلس باید براساس مطالبات روز مردم باشد و باید سعی کنیم که در این جهت حرکت کنیم.
*میانه روها، بدنه اصلی لیست صدای ملت هستند
عضو لیست صدای ملت، بدنه اصلی این لیست را میانه روها می داند و می گوید: تمام میانه روها معتقدند که سرنوشت کشور فقط با رأی دادن تغییر می کند و ما نباید این راه را مسدود کنیم. تمام کسانی که به این معتقد هستند، در گفتمان همان میانه رو، اعتدال و عقلانیت می گنجند؛ چه اصولگرای معتدل، چه اعتدالیون و چه اصلاح طلبان باشند . کما اینکه در بیانیه ها، این طیف ها لیست صدای ملت را حمایت کرده اند.
وی افزود: کسانی که به این گفتمان اعتقاد قوی دارند و معتقدند با این روش و گفتمان می توانیم جلو رویم و امید به تغییر و اصلاح داشته باشیم و این لیست هم می گوید که اگر ما می خواهیم مشکلات کمتر شده و مسائل حل شود و نه به گرانی، تورم، دستمزدهای پایین ، حقوق بالای مدیران، فیلترینگ و حذف نخبگان بگوییم، همه این ها با روش و اصول باید جلو روند و حضور مردم می تواند این اقدامات را تحقق بخشد . یعنی اگر مردم حضور داشته باشند و از این انفعال اجتماعی بیرون بیایند، از آن طرف ما نیز می توانیم جلوی آن افراطی گری و انحصارطلبی سیاسی که در چند انتخابات اخیر، عده ای اعمال می کنند و با انفعال مردم موفق به این کار هم شدند را مسدود کنیم. بنابراین مشارکت و حضور مردم می تواند گره گشا باشد.
ساعی خاطرنشان کرد: ما با تمام تلاش و توان آمده و خود را معرفی کرده ایم.آقای مطهری که کارنامه شان کاملا مشخص و سرلیست ماست و مردم به راحتی می توانند اعتماد کنند که فردی مثل آقای مطهری چه کسانی را همراه خود خواهد کرد. مطمئنا کسانی همراه وی هستند که همفکرشان هستند. همچنین اگر وارد مجلس آینده شویم، امیداوریم با یک مشی میانه روی و عقلانیت و خرد جمعی بتوانیم یک فراکسیون خوب تشکیل دهیم که در مقابل یک صدایی که الان در مجلس حاکم است و هر کاری که دلشان می خواهد انجام می دهند را بگیریم. چرا که مجلس فعلی بدون اینکه مردم را ببینند، مصوبه را تصویب می کنند، مجلس خانه ملت است و این یک شعار نیست و باید ببینند خواست ملت هر چند اقلیت، چیست و همان را کارشناسی کرده و قوانین آن را تدوین کنند و یا پیگیری کرده و نظارت کنند.
ساعی افزود: این فراکسیون امیدوار است که تک صدایی که الان در مجلس حاکم است را در مجلس بعدی از بین ببرد و مجلسی باشد که تضارب آراء، شنیدن صداهای مختلف به خصوص مردم را در آن شاهد باشیم.
ارسال نظر