| کد مطلب: ۱۰۹۲۸۰۴
لینک کوتاه کپی شد

احتمال افزایش قیمت بنزین قوت گرفت؟

نمابنده چابهار گفت: با توجه به کم شدن سهمیه سوخت آزاد و مشکلاتی که در سیستان و بلوچستان برای مردم ایجاد شده طرح استیضاح وزیر نفت را کلید زدیم.

احتمال افزایش قیمت بنزین قوت گرفت؟

به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از عصر ایران؛ معین الدین سعیدی،  گفت: احتمالا دولت به دنبال افزایش قیمت بنزین است. وی افزود:  ما احتمال می دهیم دولت بنا دارد قمیت سوخت را افزایش دهد و به همین دلیل سهمیه ها را کاهش داده است. در واقع به مرگ گرفته است که مردم به تب راضی شوند.

سعیدی بیان کرد: با توجه به کم شدن سهمیه سوخت آزاد و مشکلاتی که در استان سیستان و بلوچستان برای مردم ایجاد شده بنده به اتفاق یکی دیگر از نمایندگان استان طرح استیضاح وزیر نفت را کلید زدیم و در حال جمع آوری امضا هستیم.

براساس تغییرات جدید، سهمیه بنزین ۳۰۰۰ تومانی در کارت‌های سوخت شخصی از ۱۵۰ لیتر به ۱۰۰ لیتر کاهش یافت.  همچنین ذخیره سهمیه بنزین ۱۵۰۰ تومانی که تا پیش از این، ۹ ماه و به‌میزان حداکثر ۵۴۰ لیتر بود، از این پس به ۶ ماه و حداکثر ۳۶۰ لیتر کاهش یافت.

وی تصریح کرد: در زمان ملکه آنتوانت قحطی‌پیش می آید ‌مردم معترض می شوند و به کاخ روسای می آیند ملکه از صدراعظم می پرسد چرا معترض هستند صدراعظم می گوید مردم نان ندارند ملکه می گوید بیسکویت بخورند واقعیتش این است خیلی از کسانی که در این موضوعات تصمیم می گیرند شناختی از معادلات،روابط، شرایط  زیست مردم مناطق محروم ندارند. 

نماینده چابهار اظهار کرد: ما راجع به سیستان و بلوچستان صحبت می کنیم که بیشترین پراکندگی و فاصله را دارد. فاصله شهرستان منظرآباد تا مرکز استان یعنی زاهدان هزار کیلومتر است و مردم به دلیل کمبود پزشک و امکانات مجبورند در سطح استان ترددکنند و برای این رفت و آمد نیاز به وسیله نقلیه است که با این کاهش قیمت مجبورند هزینه بیشتری برای رفت و آمد بپردازند. 

وی  تاکید کرد: از طرف دیگر با این پیش فرض که در این استان قاچاق سوخت صورت می گیرد کارت سوخت آزاد را در اختیار مردم قرار نمی دهند. در حالی که در تهران راحت می توانید در هر جایگاهی چهل لیتر سوخت بزنید در استان سیستان و‌بلوجستان چنین امکانی وجود ندارد. گناه ما چیست که برخی کاسبان می خواهند قاچاق سوخت انجام دهند. گناه مردم ما چیست؟ براساس گزارش استانداری استان سیستان و بلوچستان هشتاد درصد قاچاق سوخت استان از بیرون می آید. چرا مبادی ورودی را کنترل نمی کنند.  چرا آنجا که بحث قاچاق سیستماتیک وجود دارد وزارت نفت ورود نمی کند.

وی گفت: به بهانه های مختلف سهمیه سوخت آزاد مردم را کم‌می کنند که حاصل آن کن فیکن شدن حوزه گردشگری استان است. گردشگری مهمترین منبع درآمدی مردم استان است. در شرایطی که انتخابات داریم برخی گذاره ها را که کنار هم می گذاریم می بینیم انگار آقایان ماموریت دارند و‌ عامدانه می خواهند مشارکت را که در حال حاضر نیز در برخی حوزه ها کم است کاهش دهند.

او ادامه داد: برای حل مشکل پیش آمده به وزیر نفت و رئیس جمهور تذکر دادیم و امیدواریم این  مشکلات را حل کنند. 

سعیدی گفت: الان مردم سیستان و‌بلوچستان می گویند سوخت مورد نیاز ما را بدهند ولو با لیتری پنج هزار تومان باشد.

سعیدی خاطر نشان کرد: در شرایطی که رهبری بر افزایش مشارکت تاکید دارند برخی مسئولان گل به خودی نزنند.  نمی دانیم توطئه های مارادوناهای خارجی را که با ملت دشمن هستند خنثی کنیم یا غضنفرهای داخلی را که به مراتب  اثر کارهایشان از دشمن خارجی بیشتر است کنترل کنیم.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار