واکنش تهیهکننده برنامه ثریا به توهین اکانتهای مجازی به جمیله علمالهدی
محسن مقصودی تهیهکننده برنامه ثریا گفت: حضور و فعالیت بینالمللی جمیله علمالهدی در حوزه زنان بعد از جنبش مسخره «ززآ» ضروری بود
به گزارش آرمان ملی آنلاین، شناخت ما ثریاییها از خانم دکتر علم الهدی به حدود ۶ سال قبل برمیگردد. وقتی ایشان رییس کمیسیون تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی بود و دولت قبل عزم افزایش جهشی مدارس غیرانتفاعی کرده بود.
پیغام داده بود اگر به کمک نیایید بحرانی میشود...جلسه رفتیم و برایمان جالب بود که در شرایطی که برخی از مدیران فرهنگی هر دو جناح خودشان مدرسه خصوصی زدهاند، کسی در مسوولین هست که دغدغه جنگیدن برای عدالت آموزشی و نقد مدارس غیرانتفاعی داشته باشد.
مستندها و برنامه زنده ثریا واکنشهای زیادی داشت. چراکه صریح به برخی ذینفعان این حوزه هم پرداختیم. دامنه نقدها به فشار به ایشان هم رسید که مقاومت کردند.اما عجیب آنکه متاسفانه در همین دولت سیزدهم سال گذشته سندی در خصوص آ.پ. منتشر شد که دوباره عدالت آموزشی را تهدید میکرد...
ایران نوشت، بعد از انتشار آن سند نامه زدیم به مسوولان مربوطه در دولت سیزدهم که برای مناظره و نقد در ثریا آماده باشید. مسوولان قبل از برنامه در خواست جلسه محتوایی دادند تا پس از توضیحات مهمان را معرفی کنند. پذیرفتیم. خانم دکتر هم که ظاهرا همچنان در شواری انقلاب فرهنگی فعالند به جلسه آمد..
دو نفر از کارشناسان منتقد سند دولت را هم به جلسه بردیم، انتقادات جدی و مبنایی بود خانم دکتر انتقادات را قبول داشت، مسوول مربوطه که سند را نوشته بود نیز نقدها را پذیرفت.قرار شد سند با حضور منتقدین اصلاح اساسی شود این اولین و تنها دیدار ما با خانم دکتر بعد از آن همکاری گذشته بود
دیروز در نیکاراگوئه خانم دکتر اتفاقی ما را دید. گفت نمیدانستم شما هم آمدهاید. این مستندهای ثریا که در هواپیما گذاشتید برای من تکراری است، همه را همان موقع پخش با دقت دیده بودم. لطف داشتند.شنیدم برنامههایشان در آمریکای لاتین عمدتا در حوزه فرهنگی وعلمی و حوزه زنان است
به دولت سیزدهم نقدهای زیادی بویژه در حوزه اقتصادی در ثریا داشته ایم، از وضعیت مسکن و تورم تا نظام بانکی و... چون توقعمان از این دولت بالاست، طبیعتا این دولت را با دولت قبل مقایسه نمیکنم که کلا تعطیل بود با شعارها و آرمانهای مطرح شده مقایسه میکنم.
اما نقدهایی از این دست حملاتی که به حضور بین المللی خانم دکتر علم الهدی مطرح میشود خنده دار است و از روی عصبانیت از تغییر ریل دولت در دیپلماسی. اینها نقطه قوت دولت است اتفاقا. ارائه تصویری درست از نقش آفرینی زن ایرانی و انتقال پیام ایران به جامعه زنان و اهل فرهنگ در دنیا.
این حضور و دیپلماسی عمومی در حوزه زنان و فرهنگ اتفاقا بعد از اغتشاشات سال گذشته و جنبش مسخره ززآ ضروریتر از قبل شده است. دولت سیزدهم را در نقاط ضعفش صریح نقد کنیم تا کمک به اصلاح و حل مشکلات مردم باشد.اما زدن نقاط قوت و کارهای خوب در دیپلماسی به سیاسی کاری شبیه است.
ارسال نظر