| کد مطلب: ۱۰۶۴۹۱۲
لینک کوتاه کپی شد

نماینده ادوار مجلس: لاریجانی و جهانگیری چراغ سبزی از سوی اصلاح‌طلبان ندیدند و سردرگم شدند

ابراهیم نکو، فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: بنا بود لاریجانی از طرف اصلاح‌طلبان به عنوان سرلیست تهران و ساماندهی سایر حوزه‌های انتخابیه دعوت شود در حقیقت او به عنوان فردی معقول و کاردان می‌توانست ایفای نقش کند اما به دلیل اینکه لاریجانی به وضوح چراغ سبزی از طرف اصلاح‌طلبان مشاهده نکرد، منجر شد که با سردرگمی مواجه شود و در نهایت تصمیم خود را برای انتخابات تغییر بدهد.

نماینده ادوار مجلس: لاریجانی و جهانگیری چراغ سبزی از سوی اصلاح‌طلبان ندیدند و سردرگم شدند

به گزارش آرمان ملی آنلاین، ابراهیم نکو، نماینده ادوار مجلس، در پاسخ به اینکه آیا در پیش ثبت‌نام انتخابات نام‌نویسی کردید یا خیر، گفت: بنده روز گذشته در پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس دوازدهم نام‌نویسی کردم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره اینکه بسیاری بر این باور هستند که با توجه به بیانیه جبهه اصلاحات پیرامون انتخابات مجلس دوازدهم ثبت‌نام چهره‌هایی نظیر شما و علیرضا محجوب بی‌اعتنایی به این بیانیه محسوب می‌شود، افزود: اصلاحات نسبت به اصلاح‌طلبان میانه‌رو و چهره‌هایی که پیرامون مرکز قرار داشتند کم لطفی داشته این کم لطفی‌ها باعث شد که امروز در جبهه اصلاحات وحدت در تصمیم‌گیری‌ها صورت نگیرد و به همین دلیل بنده فکر می‌کنم برخی افرادی که قرابت با اصلاح‌طلبی داشتند، در انتخابات مجلس دوازدهم به صورت مستقل وارد شدند اما اینکه در آینده چه اتفاقی صورت بگیرد به مراحل بعد وابسته است. در مجموع به نظر می‌رسد دل‌گیری اصلاح‌طلبان میانه‌رو از طرف جریان اصلاحات برطرف نشده است.

 

به گزارش منیبان بخش هایی از گفت و گوی ابراهیم نکو را در ادامه می خوانید:

ثبت‌نام چهره‌های اصلاح‌طلب در انتخابات مجلس دوازدهم به نوعی دست رد بر سینه جبهه اصلاحات محسوب می‌شود. در حقیقت برای احزاب و جناح‌ها زیبنده نیست که خود را منزوی کنند. زمانی که جریان کوچکی پایگاه ضعیفی دارد مردم از آنها انتظار موضع‌گیری ندارند اما از جریان اصلاحات انتظار می‌رفت که در چنین شرایطی گزینه‌های میانه‌رو و معقول خود را رونمایی کند.

طیف منتسب به روحانی، کارگزاران سازندگی و همه تشکل‌های وابسته به جریان اصلاحات در انتخابات گذشته مجلس که اجماعی داشتند. البته اگر در حال حاضر این افراد به صورت مستقل وارد شوند به این معنا نیست که جریان اصلاحات را قبول نداشته باشند و این جریان را به صورت کلی ترک کرده باشند.

اگر جریان اصلاحات بخواهد انتخابات مجلس دوازدهم را کنار بگذارد و به عبارتی آن را بایکوت کند، خودش اولین آسیب را می‌بیند به این معنی که شاید دیگر نتواند در انتخابات آتی هم از جا بلند شود اما به این معنا نیست که تصمیم گیرندگان اصلاحات به صورت کلی از انتخابات قهر کرده باشند بلکه به نظر می‌رسد بزرگان این جریان دورخیزی کردند که در مرحله بعدی حمایت خود را از افراد نزدیک به اصلاحات اعلام کنند. اگر اصلاحات نقشی در انتخابات مجلس دوازدهم نداشته باشد دیگر نمی‌تواند در انتخابات بعدی نقشی ایفا کند.

برخی از بزرگان جریان اصلاحات وارد انتخابات نشدند. برای نمونه انتظار می‌رفت از لایه‌های میانه افرادی نظیر اسحاق جهانگیری و لاریجانی در انتخابات شرکت کنند البته نشست‌هایی میان طرفین برگزار شده است.

افرادی مانند لاریجانی از نظر تفکری به جریان اصلاحات نزدیک هستند اما جهانگیری کناره‌گیری کرد با این وجود فردی مانند نوبخت می‌تواند به جریان اصلاحات نزدیک باشد و در انتخابات شرکت کند. نکته دیگر این است که در حال حاضر افرادی مانند جعفرزاده ایمن آبادی در پیش ثبت‌نام شرکت کردند اما این افراد نمی‌توانند لیدر باشند.

ابتدا بنا بود لاریجانی از طرف اصلاح‌طلبان به عنوان سرلیست تهران و ساماندهی سایر حوزه‌های انتخابیه دعوت شود در حقیقت او به عنوان فردی معقول و کاردان می‌توانست ایفای نقش کند اما به دلیل اینکه لاریجانی به وضوح چراغ سبزی از طرف اصلاح‌طلبان مشاهده نکرد، منجر شد که با سردرگمی مواجه شود و در نهایت تصمیم خود را برای انتخابات تغییر بدهد و برای انتخابات آتی ریاست جمهوری برنامه‌ریزی کند.

از سوی دیگر در مورد جهانگیری نیز استقبال شایانی از طرف احزاب نزدیک به جریان اصلاحات از او صورت نگرفت. لذا او هم تصمیم به حضور داشت اما منصرف شد. البته قانون جدید انتخابات نیز در این تصمیم بی‌تاثیر نبود.

ناگر موانعی وجود نداشته باشد، بستر حضور برای بسیاری از جریان‌ها و چهره‌ها در انتخابات مهیا می‌شود. در هر صورت همه اصلاح‌طلبان متعلق به این نظام هستند، در آن نقش‌آفرینی کردندو خدمات آنها قابل توجه است لذا کنار گذاشتن اصلاح‌طلبان و فراهم کردن ظهور شرکت نکردن آنها ظلم است.

منییان نوشت، به عبارت دیگر افرادی که بستر حاضر نشدن اصلاح‌طلبان در انتخابات را فراهم کردند، دلسوز نیستند و نمی‌توانند خود را به عنوان خدمتگزار معرفی کنند. براین اساس قسمتی از ایرادات به خود جریان اصلاحات برمی‌گردد که باید تصمیم قاطع می‌گرفتند و در انتخابات حاضر می‌شدند اما قسمت عمده متوجه افرادی است که بستر لازم برای حضور اصلاح‌طلبان را فراهم نکردند.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار