| کد مطلب: ۱۰۵۷۹۰۵
لینک کوتاه کپی شد

کاوشگر جدید روسیه بدون سرنشین به ماه می‌رود

روسیه پس از سال‌ها 45 سال عدم فعالیت در حوزه کاوش‌های قمری قصد دارد کاوشگر جدیدی را بدون سرنشین به ماه پرتاب کند.

کاوشگر جدید روسیه بدون سرنشین به ماه می‌رود

به گزارش آرمان ملی آنلاین، وبسایت خبری دولتی «تاس»(TASS) و اپراتور تورهای محلی «راکت‌تریپ» (RocketTrip) گزارش داده‌اند که روسیه بعد از بیش از 45 سال قصد دارد در ماموریتی ماموریت بدون سرنشین کاوشگر «لونا-۲۵»(Luna-۲۵) را در ۱۱ اوت با موشک «سایوز-۲ فرگات»(Soyuz-۲ Fregat) به ماه پرتاب کند. 

ماموریت قمری برای کشف یخ آب

ایسنا به نقل از فست کمپانی نوشت؛ منطقه سرشار از یخ آب است که چندین کشور از جمله آمریکا به دنبال کشف آن هستند. این کاوشگر ۸۰۰ کیلوگرمی، یک بازوی ۱.۶ متری دارد که به وسیله‌ای مشابه بیلچه برای برداشتن نمونه‌های ماه مجهز شده است. همچنین لونا-۲۵، آشکارسازهای غبار، سیستم‌های تصویربرداری و مجموعه‌ای از چندین طیف‌سنج را حمل خواهد کرد.

این ماموریت، سه هدف اصلی دارد که به شرح زیر هستند.

بررسی رگولیت قطبی ماه

بررسی پلاسمای اگزوسفر قطبی

جستجوی نشانه‌های یخ آب

تجدید تاریخ

اتحاد جماهیر شوروی، اولین کشوری بود که در سال ۱۹۶۶ با ماموریت «لونا-۹»، فرود نرم یک فضاپیما را روی ماه انجام داد. اتحاد جماهیر شوروی پس از ماموریت «لونا-۲۴» در سال ۱۹۷۶، شش فرود موفقیت‌آمیز دیگر روی ماه را طی ۱۰ سال بعد به دست آورد.

پرتاب موفقیت‌آمیز «لونا-۲۵»، یک نقطه عطف در تلاش روسیه برای احیای برنامه قمری خود پس از سال‌ها سکوت به شمار می‌رود؛ به ‌ویژه اکنون که پرسش‌هایی در مورد سلامت برنامه فضایی مسکو شکل گرفته‌اند.

آماده‌سازی پایگاه قمری

بازدید آتی لونا-۲۵ از قطب جنوبی ماه در حالی انجام می‌شود که روسیه و چین در حال کار کردن روی یک برنامه بلندمدت بلندپروازانه برای ایجاد یک پایگاه قمری دائمی موسوم به «پایگاه بین‌المللی پژوهش‌های قمری»(ILRS) در قطب جنوب ماه تا سال ۲۰۲۸ هستند. انتظار می‌رود که ماموریت لونا-۲۵ پیش از توسعه پایگاه ILRS و ماموریت‌های سرنشین‌دار آتی، اطلاعات ارزشمندی را در مورد محیط محلی ارائه دهد.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار