| کد مطلب: ۱۱۶۱۵۷۱
لینک کوتاه کپی شد

حادثه تلخ در ویلای اجاره‌ای مشهد/مرگ دختر نوجوان در استخر

یک حادثه تلخ چند روز پیش در یکی از روستاهای اطراف آرامگاه فردوسی مشهد رخ داد، جایی که چند نوجوان و جوان ویلایی را برای برگزاری یک دورهمی شبانه اجاره کرده بودند.

حادثه تلخ در ویلای اجاره‌ای مشهد/مرگ دختر نوجوان در استخر

به گزارش آرمان ملی آنلاین، پس از سپری کردن ساعاتی در این ویلای اجاره‌ای، یکی از پسران نوجوان که چشمانش را گشود، با صحنه‌ای دلخراش روبه‌رو شد؛ دوستش بیهوش افتاده بود. او فوراً نگهبان باغ‌ویلا را در جریان گذاشت و بدین ترتیب امدادگران اورژانس و نیروهای انتظامی به محل حادثه اعزام شدند. در همین حین، پسر نوجوان دیگر با پاشیدن آب به صورت دوستش، او را به هوش آورد. اما دختر نوجوان که دانش‌آموز کلاس هشتم بود، در کنار استخر ویلای اجاره‌ای به طرز مرموزی جان خود را از دست داده بود.

با دستور سروان مصطفی حسنی، رئیس پاسگاه انتظامی فردوسی، نیروهای انتظامی به محل حادثه وارد شدند و ماجرا را به قاضی وحید خاکشور، قاضی ویژه قتل عمد، اطلاع دادند. تحقیقات بیشتر بر اساس دستورات مقام قضایی آغاز شد و جسد دختر نوجوان برای تعیین علت مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار