| کد مطلب: ۱۱۶۰۳۳۷
لینک کوتاه کپی شد

قمه‌کشی در ولنجک/ پلیس اطلاعات تهران دو شرور را دستگیر کرد!

رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات تهران از دستگیری دو نفر از اراذل و اوباش در منطقه ولنجک به اتهام قمه‌کشی و ضرب و جرح خبر داد.

قمه‌کشی در ولنجک/ پلیس اطلاعات تهران دو شرور را دستگیر کرد!

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سرهنگ سعید راستی، رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات تهران، اظهار کرد: مأموران پایگاه پلیس اطلاعات، گزارشی مبنی بر قمه‌کشی دو نفر از اراذل و اوباش در منطقه ولنجک تهران دریافت کردند. این افراد که به سمت یکی از شهروندان حمله کرده بودند، اقدام به ضرب و جرح و سرقت اموال وی کرده و از محل متواری شده بودند.

شناسایی و دستگیری متهمان

سرهنگ راستی ادامه داد: پس از بررسی دقیق و پیگیری اطلاعاتی، مأموران توانستند مخفیگاه متهمان را در منطقه توچال شناسایی کرده و پس از اخذ دستور قضائی، عملیات دستگیری آنان را با دقت و هماهنگی انجام دادند.

کشف سلاح و مواد غیرمجاز در مخفیگاه متهمان

در جریان این عملیات، از مخفیگاه متهمان ۴ قبضه قمه و یک قبضه سلاح کمری جنگی به همراه ۳۰ فشنگ جنگی کشف شد. این متهمان پس از دستگیری به دادسرا معرفی شدند تا مراحل قانونی پرونده‌شان پیگیری شود.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار