| کد مطلب: ۱۱۵۹۰۶۵
لینک کوتاه کپی شد

در لحظات پایانی، قاتل بخشیده شد/ تلاش شبانه دادستان برای نجات جان متهم

در حالی که فقط چند ساعت تا اجرای حکم قصاص قاتل باقی مانده بود، دادستان بندرعباس و مسئولان اجرای احکام موفق شدند در آخرین لحظات رضایت اولیای دم را جلب کرده و قاتل را از اعدام نجات دهند.

در لحظات پایانی، قاتل بخشیده شد/ تلاش شبانه دادستان برای نجات جان متهم

به گزارش آرمان ملی آنلاین، این حادثه در اواسط سال 1400 در بندرعباس رخ داد، زمانی که پسر جوانی بر اثر ضربات چاقو به قتل رسید. بازپرس جنایی بلافاصله به محل حادثه رسید و تحقیقات آغاز شد. پس از چند روز تلاش برای یافتن قاتل، او دستگیر و به قتل اعتراف کرد، اما در ادامه از ترس قصاص از زندان فرار کرد.

پس از دستگیری، تحقیقات ادامه یافت و در دادگاه کیفری، خانواده مقتول خواستار قصاص قاتل شدند. متهم پشیمان و از اولیای دم درخواست بخشش کرد، اما آنها همچنان به دنبال قصاص بودند. با تأیید حکم در دیوان‌عالی کشور، زمان اجرای حکم قصاص نزدیک شد و تنها تلاش‌های مسئولان و خانواده قاتل برای جلب رضایت باقی مانده بود.

در شب پیش از اجرای حکم، قاضی پوردهقان و دادستان بندرعباس به خانه خانواده مقتول رفتند و در آخرین تلاش‌ها برای جلب رضایت، موفق شدند اولیای دم را برای بخشش قاتل متقاعد کنند. آنها در نهایت صورتجلسه‌ای امضا کردند که در آن قاتل را بخشیده و از شکایت‌های خود صرف‌نظر کردند.

این تلاش‌های شبانه به نتیجه رسید و قاتل از قصاص نجات یافت، در حالی که این پایان شیرینی برای یک پرونده سخت و پیچیده بود.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار