| کد مطلب: ۱۱۵۸۸۰۵
لینک کوتاه کپی شد

بخشش در پای چوبه دار/ قاتل به شرط ساخت مدرسه نجات یافت

در اتفاقی تأثیرگذار، اولیای دم پسر جوانی که چند سال پیش به قتل رسیده بود، در لحظه اجرای حکم قصاص قاتل را مشروط به ساخت یک مدرسه در نظرآباد بخشیدند.

بخشش در پای چوبه دار/ قاتل به شرط ساخت مدرسه نجات یافت

به گزارش آرمان ملی آنلاین، حسین فاضلی‌هریکندی، رئیس‌کل دادگستری استان البرز، با اشاره به جزئیات پرونده گفت: «قاتل که در زمان وقوع جنایت ۵۹ سال داشت، بر اثر خشم ناگهانی مرتکب قتل جوانی ۲۷ ساله شده بود. پس از طی روند قانونی و قطعی شدن حکم قصاص، قرار بود اجرای آن صبح دوشنبه انجام شود.»

با این حال، در لحظه آخر و پای چوبه دار، خانواده مقتول شرط خود را برای بخشش اعلام کردند: ساخت مدرسه‌ای در نظرآباد. این پیشنهاد از سوی قاتل پذیرفته شد و اجرای حکم متوقف گردید. محکوم باید بخشی از دارایی خود را برای تأمین هزینه‌های ساخت مدرسه بفروشد و پس از گذراندن دوران محکومیت از زندان آزاد شود.

رئیس‌کل دادگستری البرز از این اقدام انسان‌دوستانه قدردانی کرد و گفت: «این تنها پرونده‌ای نیست که عواید ناشی از بخشش اولیای دم صرف امور عام‌المنفعه شده است. در موردی دیگر، خانواده مقتول به شرط تخصیص ۴۵ میلیارد ریال برای آزادی زندانیان نیازمند جرائم غیرعمد از حق قصاص خود گذشتند و در نتیجه علاوه بر نجات یک محکوم، ۴۵ زندانی دیگر نیز آزاد شدند.»

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار