| کد مطلب: ۱۱۵۷۲۰۵
لینک کوتاه کپی شد

پلمب رستوران رباط کریم به دلیل استفاده از گوشت خرگوش در طبخ غذا

رئیس محیط زیست شهرستان رباط کریم از پلمب یک رستوران در این شهرستان به دلیل استفاده از گوشت خرگوش و کبک در تهیه غذا خبر داد.

پلمب رستوران رباط کریم به دلیل استفاده از گوشت خرگوش در طبخ غذا

به گزارش آرمان ملی به نقل از ایرنا، محمد تقی فاضلی، روز چهارشنبه  اظهار داشت: با همکاری بازرسان محیط زیست، شبکه بهداشت و دامپزشکی، گشت‌های مشترکی در سطح شهرستان انجام شد که در پی آن، یکی از رستوران‌های رباط کریم به دلیل استفاده از گوشت خرگوش و کبک در غذاها پلمب شد.

وی افزود: بر اساس فتوای تمام مراجع تقلید شیعه، خوردن گوشت خرگوش حرام است و به همین دلیل پرونده قضایی برای متخلفان تشکیل شده و مراحل قانونی برای پیگیری و مجازات آنها آغاز شده است.

فاضلی در پایان از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف در زمینه عرضه گوشت‌های حرام یا غیر بهداشتی توسط رستوران‌ها و کترینگ‌ها، مراتب را به اداره محیط زیست اطلاع دهند.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار