| کد مطلب: ۱۱۳۹۴۵۹
لینک کوتاه کپی شد

این کشورها هنگام جنگ‌ اتمی در امان هستند

با وجود هزاران کلاهک هسته‌ای در جهان و بدخواهی برخی کشورها، وقوع هرگونه جنگ هسته‌ای فاجعه‌بار خواهد بود. درگیری هسته‌ای از مرگ‌ومیر اولیه در اثر انفجارهای مستقیم گرفته تا اثرات ماندگار تشعشعات بر تمام جانداران پیامدهای ویرانگری خواهد داشت.

این کشورها هنگام جنگ‌ اتمی در امان هستند

به گزارش آرمان ملی آنلاین، مطالعات حاکی از آن است که در صورت وقوع جنگ‌های هسته‌ای، کشورهای جزیره‌ای به‌واسطه خودکفایی در تولید انرژی و غذا، امکان بقا در دوران پسا آخرالزمانی ناشی از این جنگ‌ها را خواهند داشت.

با وجود هزاران کلاهک هسته‌ای در جهان و بدخواهی برخی کشورها، وقوع هرگونه جنگ هسته‌ای فاجعه‌بار خواهد بود. درگیری هسته‌ای از مرگ‌ومیر اولیه در اثر انفجارهای مستقیم گرفته تا اثرات ماندگار تشعشعات بر تمام جانداران پیامدهای ویرانگری خواهد داشت.

حتی در مکان‌هایی که ممکن است از این اثرات در امان بمانند، فناوری سقوط خواهد کرد که این امر به‌طور جدی همکاری، هماهنگی و تولید مواد غذایی را مختل می‌کند و بر اساس مطالعه دانشگاه راتگرز، بیش از پنج میلیارد نفر یعنی حدود ۶۳ درصد از جمعیت فعلی جهان را به‌دنبال وقوع قحطی از بین خواهد برد.

جنگ هسته‌ای همچنین منجر به کاهش ۹۷ درصدی تولید غذا در چین، فرانسه، روسیه، بریتانیا و ایالات متحده آمریکا خواهد شد، با این وجود، بازماندگانی در سراسر جهان وجود خواهد داشت. در صورت وقوع این جنگ، مقاوم‌ترین کشورها بهترین شانس را برای اجتناب از یک فروپاشی کامل خواهند داشت.

بقا پس از جنگ هسته‌ای

بعضی از کشورها حتی در صورت وقوع یک جنگ هسته‌ای نیز امکان بقا دارند. مقایسه ۱۳ عامل در ۳۸ کشور جزیره‌ای نشان می‌دهد آن‌ها می‌توانند به‌عنوان بازماندگان پسا آخرالزمانی پس از وقوع یک جنگ شدید هسته‌ای به حیات ادامه دهند. این عوامل شامل تولید مواد غذایی، خودکفایی انرژی، مقابله با تأثیر فاجعه بر اقلیم و مواردی از این قبیل می‌شود.

بر اساس مطالعات، کشورهای جزیره‌ای باریک و خودکفا می‌توانند پس از فجایعی همچون جنگ هسته‌ای یا فوران گسترده آتشفشان، غذای کافی برای جمعیت خود تولید کنند.

استرالیا

استرالیا یک بازمانده جنگ هسته‌ای خواهد بود. این کشور  تولیدکننده قوی محصولات کشاورزی است و با عرضه گسترده غذا می‌تواند ده‌ها میلیون نفر دیگر را تغذیه کند. زیرساخت‌های خوب استرالیا، مازاد انرژی گسترده، امنیت بالای بهداشتی و بودجه دفاعی همه به قرار گرفتن استرالیا در صدر فهرست حاضر کمک کرده‌ است.

نیوزلند

نیوزلند به دلیل دوری از اهداف هسته‌ای و فقدان هرگونه سلاح هسته‌ای نیز در دوران پس از جنگ هسته‌ای دوام خواهد آورد. این کشور اقتصاد صادرات مواد غذایی کارآمدی دارد که می‌تواند چندین برابر جمعیت خود را تنها از طریق صادرات تغذیه کند. بر اساس مطالعه، حتی در صورت کاهش ۶۱ درصدی محصولات در طول ویرانی طولانی هسته‌ای نیز نیوزلندی‌ها همچنان به اندازه کافی غذا برای خوردن خواهند داشت.

ایسلند

ایسلند، تنها کشور مورد مطالعه واقع در نیم‌کره شمالی نیز به دلیل دور بودن یکی از امن‌ترین مناطق در دوران پس از جنگ هسته‌ای است. با این حال به‌دلیل اقتصاد کوچک به‌احتمال زیاد از کمبود کالاهای وارداتی و تخریب زیرساخت‌ها رنج خواهد برد. البته امکان دسترسی آن به آمریکای شمالی و اروپا در صورتی که به‌واسطه جنگ، قحطی یا فروپاشی اجتماعی ویران نشده باشند، وجود دارد.

اقیانوسیه

با نگاهی به اقیانوسیه، ساکنان کشورهای جزیره‌ای کوچک همچون جزایر سلیمان و وانواتو به‌طور قطع دوام خواهند آورد که دلیل آن تا حد زیادی جغرافیای استوایی آن‌ها و تولید مواد غذایی فراوان به‌شمار می‌رود. این دو کشور فاقد اقتصاد تولیدی و دانش با تکنولوژی بالا هستند که این‌ امر موجب می‌شود روی پای خود بایستند و به‌طور بالقوه با سایر کشورهای بازمانده نزدیک خود تجارت کنند.

در انتهای لیست بهترین کشورها برای زنده ماندن از جنگ هسته‌ای، کشورهای جزیره‌ای فیلیپین، موریس و اندونزی نیز قرار دارند.

منبع : ایمنا

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار