| کد مطلب: ۱۱۳۱۷۸۹
لینک کوتاه کپی شد

ایلان ماسک: بیایید به مردم قدرت‌های ماورایی بدهیم

ایلان ماسک در مصاحبه جدیدش در مورد تراشه‌های نورالینک صحبت کرده است که می‌تواند به انسان در رقابت با هوش مصنوعی کمک کند.

ایلان ماسک: بیایید به مردم قدرت‌های ماورایی بدهیم

به گزارش آرمان ملی آنلاین، «ایلان ماسک»، مدیرعامل نورالینک، می‌گوید: تراشه‌های این شرکت می‌توانند در آینده به انسان در رقابت با هوش مصنوعی کمک کنند. او می‌گوید این تراشه می‌تواند قدرت‌های ماورایی به مردم بدهد. همچنین این میلیاردر بلندپرواز مدعی است در دو سال آینده فردی عادی با ایمپلنت نورالینک می‌تواند از گیمری حرفه‌ای نیز بهتر عمل کند.

براساس این گزارش، ایلان ماسک به‌تازگی در مصاحبه جدیدی با Lex Fridman در مورد مزیت‌های تراشه‌های نورالینک صحبت کرده است. ایلان ماسک می‌گوید: ایمپلنت‌های مغزی نورالینک بهترین راه برای انسان خواهد بود تا هم با هوش مصنوعی پیشرفته یکپارچه شود هم در آینده با آن رقابت کند. او می‌گوید: «بیایید به مردم قدرت‌های ماورایی بدهیم.»

نورالینک اولین تراشه خود را ژانویه ۲۰۲۴ در مغز انسانی قرار داد. برای مثال این تراشه به این بیمار کمک می‌کند لپ‌تاپ خود را با دستورات ذهنی کنترل کند.

ایلان ماسک نورالینک را نوعی فناوری می‌داند که در آینده می‌تواند «همزیستی» بین انسان و هوش مصنوعی را تسهیل کند. ماسک در گفتگو با فریدمن گفت تراشه‌های نورالینک می‌توانند بهترین راه برای جلوگیری از پیشی‌گرفتن هوش مصنوعی از انسان‌ها و خودمختار شدن این فناوری باشند. به‌عبارت دیگر، او نورالینک را راهی برای ایمن نگه‌داشتن هوش مصنوعی می‌داند.

البته ایلان ماسک به این اکتفا نکرد و گفت ممکن است فردی که از نورالینک استفاده می‌کند، درنهایت بینایی با وضوح بالاتر از چشم انسان نیز داشته باشد. او گفت: «شما [با تراشه‌های نورالینک]می‌توانید دید امواج فرابنفش، فروسرخ، ایگل ویژن و هرچه را می‌خواهید داشته باشید.» ماسک بهبود‌های بینایی نورالینک را با دستگاه چشمی شخصیت خیالی «Geordi La Forge» در فیلم‌های Star Trek مقایسه کرد.

ایلان ماسک همچنین تراشه‌های نورالینک را صرفاً در رقابت با هوش مصنوعی مفید نمی‌داند؛ او گفت: «ما کاملاً مطمئن هستیم که در یکی دو سال آینده، فردی با ایمپلنت نورالینک می‌تواند از گیمری حرفه‌ای بهتر عمل کند؛ زیرا زمان واکنش او سریع‌تر خواهد بود.»

بااین‌حال ماسک تأکید کرد اولین کار نورالینک رسیدگی به نورون‌های آسیب‌دیده در نخاع، گردن یا مغز بیماران است. به گفته او، پس از آنکه خطرات کاشت تراشه‌های مغزی نورالینک شناسایی و برطرف شد و پس از اینکه هزاران نفر از بیماران سال‌ها از آن استفاده کردند، این شرکت احتمالاً بتواند «تقویت و بهبود» مغز افراد بدون مشکلات عصبی را نیز در نظر بگیرد.

منبع : دیجیاتو

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار