| کد مطلب: ۱۰۶۹۵۱۳
لینک کوتاه کپی شد

نفوذ نیروهای مقاومت در ارتش اسرائیل

یک مقام آگاه در گروه‌های مقاومت فلسطین اطلاعات جدیدی از نفوذ این گروهها در بدنه ارتش رژیم صهیونیستی در جریان عملیات طوفان الاقصی را در اختیار تسنیم قرار داده است.

نفوذ نیروهای مقاومت در ارتش اسرائیل

آرمان ملی به نقل از تسنیم ؛ ارتش رژیم صهیونیستی در یک گزارش ارزیابی از نبرد «طوفان الاقصی» گفته است که بین 800 تا 1000 نیروی فلسطینی در روز شنبه، از 80 نقطه به 20 شهرک و 11 پایگاه نظامی ارتش حمله کردند.

ارتش صهیونیستی در بخش دیگری از این گزارش گفته است که حماس عملیات اخیرش را «از بیش از یک سال قبل» طراحی کرده و آن را به‌شدت مخفی نگه داشته است.

دراین‌باره یک مقام فلسطینی در گروههای مقاومت اسلامی به تسنیم گفته است که بخشی از اطلاعات به‌دست‌آمده از مناطق نفوذ، از طریق برخی نیروهای ارتش اسرائیل به‌دست آمده است و تعدادی از آنها از مدتها قبل با گروههای مقاومت همکاری می‌کردند و در عملیات «طوفان الاقصی» نیز از این اطلاعات برای نفوذ نیروها به شهرک‌ها و به‌خصوص پایگاه‌های نظامی اطراف غزه استفاده شده است.

به‌گفته این مقام مسئول، این همکاری تنها به موضوعات اطلاعاتی محدود نبوده است و مدتهاست که فلسطینی‌ها بخش زیادی از تجهیزات خود را نیز از سربازان و بدنه ارتش اسرائیل تأمین می‌کنند.

به گزارش تسنیم، از مدتها قبل، گزارش‌های متعددی در منابع عبری‌زبان مبنی بر اهمیت حفاظت بیشتر در ارتش منتشر شد که برای مثال به مسئله شیوع اعتیاد میان سربازان ـ خصوصاً نیروهای احتیاط ـ پرداخته شده و گفته شده بود که بسیاری از نیروها حتی اسلحه خود را در قبال پول یا مواد مخدر به فلسطینی‌ها تحویل می‌دهند.

به‌گفته روزنامه صهیونیستی «معاریو»، گروه‌های فلسطینی پس از ساخت دیوار حائل بین اسرائیل و مصر (یکی از 6 دیوار احداث‌شده)، برای تأمین تسلیحات موردنیاز خود به پادگان‌های ارتش اسرائیل روی آوردند.

کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز در 16 دسامبر 2021 از سرقت بیش از یکصدهزار فشنگ از انبار مخصوص اسلحه‌های M16 در پایگاه نظامی تیپ اسکندرونی در شمال فلسطین خبر داد و البته از قول پلیس اسرائیل اعلام کرد که این میزان سرقت بیش از 150هزار فشنگ بوده است.

در سال‌های گذشته گروه‌های فلسطینی ـ به‌خصوص نیروهای ویژه آنها ـ عمدتاً از تجهیزاتی استفاده می‌کنند که در اختیار ارتش و نظامیان صهیونیست نیز قرار دارد.

به گزارش تسنیم، گروه‌های مقاومت برای تجهیز واحدهای خود ـ خصوصاً در کرانه باختری ـ تجهیزات موردنیاز را از 3 مسیر عمده به دست می‌آورند: یکی از طریق پرداخت پول و خرید سلاح از باندهای قاچاق سلاح در اسرائیل و دیگری دستبرد به زاغه‌ها و انبارهای مهمات این رژیم و سومی، همکاری برخی نظامیان اسرائیلی.

تسنیم پیش از این به این موضوع تحت عنوان «ارتش سرّی فلسطینی» پرداخته بود که وظیفه اصلی تهیه سلاح از این انبارها را به‌عهده دارد.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار