| کد مطلب: ۱۱۶۵۲۷۰
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه کیک گوجه سبز / طعمی بی نظیر و منحصر به فرد

اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم ترش گوجه‌ سبز در کنار شیرینی کیک ترکیبی بسیار هیجان انگیز و منحصر به فرد دارد که شما را شگفت زده می‌کند. برای آماده سازی کیک گوجه‌ سبز، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر حسابی هم بزنید تا پوک و کرمی شوند. سپس روغن و شیر را اضافه کنید. آرد و بیکینگ‌پودر را الک کنید و به تدریج به مایه کیک اضافه کنید.

طرز تهیه کیک گوجه سبز / طعمی بی نظیر و منحصر به فرد

به گزارش آرمان ملی، اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم ترش گوجه‌ سبز در کنار شیرینی کیک ترکیبی بسیار هیجان انگیز و منحصر به فرد دارد که شما را شگفت زده می‌کند.

مواد لازم برای کیک گوجه‌ سبز برای ۶ نفر

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ پیمانه

در نهایت، گوجه‌سبزهای خرد شده را در کمی آرد بغلتانید و در مایه کیک بریزید. مایه کیک را در قالب از پیش آماده شده بریزید و در فر بپزید. پس از پخت و خنک شدن آن را به دلخواه تزیین و سرو کنید. رسپی این کیک متفاوت را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

ماست ۱/۲ پیمانه

آرد ۱ و نیم پیمانه

بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری

وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری

گوجه سبز ۲ پیمانه

دارچین (اختیاری) ۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر قند یا شکر قهوه‌ای (برای تزیین) به میزان دلخواه

مرحله اول: فر و قالب را آماده کنید

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. گرم کردن فر پیش از شروع فرایند پخت تاثیر بسیار مثبتی در بافت و کیفیت کیک شما دارد.

کف و دیواره‌های قالب را با کمک براش و کمی روغن به خوبی چرب کنید. این کار کمک می‌کند پس از پخت، کیک به راحتی از قالب جدا شود.

مرحله دوم: تخم‌مرغ و شکر را با هم ترکیب کنید. 

تخم‌مرغ‌های هم دمای محیط را در کاسه مناسبی بشکنید.

شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی ۷-۸ دقیقه مواد را هم بزنید تا حجیم و کرم‌رنگ شوند.

این مرحله برای سبک و پف‌دار شدن کیک بسیار مهم است.

مرحله سوم: روغن مایع، وانیل و ماست را اضافه کنید. 

روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با دور کند همزن برقی چند ثانیه هم بزنید.

سپس ماست را به ترکیب درون کاسه بیفزایید و چند ثانیه دیگر مواد را هم بزنید تا یک دست شوند.

مرحله چهارم: مواد خشک را اضافه کنید

آرد، بیکینگ‌پودر و در صورت تمایل دارچین را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.

ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید. مواد خشک را کم‌کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را به صورت دورانی هم بزنید.

مرحله پنجم: گوجه‌ سبز را اضافه کنید

گوجه‌ سبزها را پس از شستن و گرفتن هسته، دو نیم کنید. آنها را در کاسه کوچکی بریزید و ۱ قاشق آرد سفید به آن‌ها اضافه کنید.

به خوبی هم بزنید تا تمام قسمت‌های گوجه‌ سبز با آرد پوشانده شود.

سپس گوجه‌ سبزها را به مایه کیک اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

مرحله ششم: کیک را بپزید

مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن چند عدد گوجه‌ سبز برای تزیین قرار دهید.

قالب را در فر بگذارید و به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه کیک را بپزید. 

بعد از گذشت زمان اعلام شده با خلال‌دندان کیک را تست کنید. اگر تمیز بیرون آمد، یعنی کیک پخته است.

مرحله هفتم: کیک را تزیین و سرو کنید

پس از پخت، اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک گوجه‌ سبز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

*می‌توانید مقدار کمی پوست لیمو یا پرتقال رنده شده برای طعم تازه‌تر به مایه کیک اضافه کنید.

*از قالب سیلیکونی یا تفلون نچسب استفاده کنید تا راحت‌تر کیک را جدا کنید.

*برای پف بهتر کیک، حتماً آرد را دو بار الک کنید.

*استفاده از دارچین یا هل طعم دل‌نشینی به کیک می‌دهد.

*تخم‌مرغ‌ها را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا بهتر کف کنند.

*هم‌زدن زیاد مایه کیک باعث سفت شدن بافت آن می‌شود.

*اگر دوست دارید کیکتان شیرین‌تر باشد، می‌توانید ¼ پیمانه شکر بیشتر استفاده کنید.

*اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود، بعد برش بزنید. 

منبع : منیبان

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار