| کد مطلب: ۱۱۵۶۸۲۰
لینک کوتاه کپی شد

مدارس تهران فردا سه شنبه ۱۶ بهمن هم تعطیل شد؟

پیش بینی وضع هوای کشور و آلودگی هوا| رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: دوشنبه و سه شنبه (۱۶ بهمن ماه) جوی آرام در بیشتر مناطق کشور برقرار می شود. رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه اظهار کرد: از امروز تا چهارشنبه (۱۷ بهمن ماه) پایداری نسبی جو به خصوص در نیمه شمالی کشور سبب افزایش نسبی آلاینده های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای پرجمعیت و صنعتی می شود. چهارشنبه از اواخر وقت با ورود سامانه بارشی در برخی مناطق غرب و شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران و برف همراه با کاهش دما پیش بینی می شود.

مدارس تهران فردا سه شنبه ۱۶ بهمن هم تعطیل شد؟

به گزارش آرمان ملی آنلاین، ضیاییان در ادامه اظهار کرد: پنجشنبه (۱۸ بهمن ماه) و جمعه (۱۹ بهمن ماه) سامانه بارشی تقویت می شود و مناطق گسترده تری را تحت تاثیر قرار می دهد.  به گفته وی پنجشنبه در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، سواحل خزر، ارتفاعات و دامنه های جنوبی البرز بارش رخ خواهد داد و جمعه علاوه بر این مناطق بارش در مرکز، شرق، جنوب، جنوب شرق و شمال شرق کشور پیش بینی می شود. رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۵ بهمن ماه) صاف و غبار صبحگاهی، در بعد از ظهر افزایش ابر، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و طی  سه شنبه (۱۶ بهمن ماه) کمی ابری، از بعد از ظهر وزش باد و افزایش ابر با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیش بینی می شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا (۱۵ بهمن ماه) و پس فردا (۱۶ بهمن ماه) بندرعباس با دمای ۲۴ درجه سانتیگراد گرم ترین و شهرکرد با دمای ۹- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان  کشور هستند.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار