راز کباب کوبیده ارزان قیمت فاش شد
رئیس اتحادیه صنف رستورانداران و سفرهخانههای سنتی شیراز گفت: «اغلب واحدهایی که غذای ارزان میفروشند، از مواد غیر بهداشتی و مواد اولیه نامرغوب و ناسالم مثل پوست و سنگدان مرغ، گوشت کله شتر یا مرغ های بیمار برای تهیه غذاهایی مثل کباب کوبیده استفاده میکنند و این اقدام نهتنها نوعی کلاهبرداری است، بلکه سلامت جامعه را به خطر میاندازد.»
به گزارش آرمان ملی آنلاین، رئیس اتحادیه صنف رستورانداران و سفرهخانههای سنتی شیراز با تاکید بر لزوم خودداری از خرید غذاهای بیکیفیت و ارزانقیمت، پکهای اقتصادی را تهدیدی برای سلامت عمومی جامعه دانست و از شهروندان خواست فریب این نوع بستهها را نخورند.
امین رحیمی، عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف فارس، دیروز (۱۲ دیماه) در نشست اتاق اصناف این استان گفت: «برخی فروشندگان فرصتطلب با استفاده از مواد اولیه نامرغوب و ناسالم مانند پوست و سنگدان مرغ، گوشت کله شتر یا مرغهای بیمار، غذاهایی مانند کباب کوبیده را با قیمتهای غیرمنطقی عرضه میکنند.»
وی افزود: «قیمت واقعی مواد اولیه مانند گوشت، مرغ، برنج و روغن مشخص است. شهروندان باید با یک مقایسه ساده متوجه شوند که غذایی با قیمت بسیار پایین نمیتواند سالم و بهداشتی باشد.»
رحیمی همچنین از تشدید نظارتها بر رستورانها و فستفودها خبر داد و تصریح کرد که تاکنون با چندین واحد متخلف برخورد شده است. وی خاطرنشان کرد: «اغلب واحدهایی که غذای ارزان میفروشند، از مواد غیر بهداشتی استفاده میکنند و این اقدام نهتنها نوعی کلاهبرداری است، بلکه سلامت جامعه را به خطر میاندازد.»
رئیس اتحادیه رستورانداران با اشاره به چالشهای نظارت بر این تخلفات ابراز کرد: «تعداد بازرسان بهداشتی به هیچ وجه متناسب با حجم گسترده تخلفات نیست و جرایم نقدی متخلفان نیز آنقدر ناچیز است که نمیتواند بازدارنده باشد. تا زمانی که مردم تقاضای خرید این نوع غذاها را کاهش ندهند، عرضه متوقف نخواهد شد.»
رحیمی در پایان بر لزوم افزایش آگاهی عمومی و اعمال مجازاتهای جدیتر برای متخلفان تاکید کرد و گفت: «بازرسیها و معدومسازی مواد غذایی فاسد بهصورت مستمر انجام میشود، اما تا زمانی که جرائم بازدارنده نشود و مردم از خرید غذاهای مشکوک خودداری نکنند، این چرخه متوقف نخواهد شد.»
ارسال نظر