مسمومیت با ماکارونی و مرگ دو کودک/ توضیحات معاون بهداشت وزارت بهداشت
معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره حادثه مسمومیت منجر به مرگ دو کودک پس از مصرف ماکارونی توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، علیرضا رئیسی در نشست خبری امروز خود، در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره این حادثه، گفت: خود ماکارونی مسمومیت ایجاد نمیکند، اما شرایط نگهداری غذاها میتواند عامل رشد میکروبها و باکتریها باشد. یکی از این باکتریها، باسیلوس سرئوس، میتواند در مواد غذایی مانند برنج و ماکارونی رشد کند. برخی از گونههای این باکتری ممکن است با ترشح سم باعث مسمومیت و در موارد شدید مرگ شوند. با این حال، وی افزود که تا کنون نمیتوان به طور قطعی گفت که عامل مسمومیت در این حادثه مشخص چه بوده است.
رئیسی همچنین تصریح کرد که سازمان پزشکی قانونی در حال بررسی این موضوع است و وزارت بهداشت از طریق سازمان غذا و دارو، نظارتهای لازم بر تولید مواد غذایی را انجام میدهد. معاونت بهداشت وزارت بهداشت نیز مسئولیت نظارت بر عرضه مواد غذایی در رستورانها را بر عهده دارد. او افزود که در صورتی که مسمومیت ناشناخته باشد، پرونده به پزشکی قانونی ارجاع داده میشود. وی همچنین اشاره کرد که در برخی موارد، مانند مراسمها یا خوابگاهها، مسمومیتهای وسیعتری ممکن است رخ دهد و در چنین مواردی وزارت بهداشت عوامل مختلف را مورد بررسی قرار میدهد.
ارسال نظر