افزایش چهار برابری خطر سکته مغزی در این افراد
امروزه سکتههای مغزی یکی از اصلیترین دلایل مرگ و میر به شمار میآید و برای افرادی که به بیماریهای قلبی مبتلا هستند، احتمال وقوع این سکتهها بیشتر است. دکتر فرزاد اشرافی، متخصص مغز و اعصاب، با اشاره به عوامل ایجاد سکته مغزی از جمله فشار خون بالا، دیابت، و چاقی، بیماریهای قلبی را از مهمترین دلایل وقوع این نوع سکتهها برمیشمرد.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، فرزاد اشرافی، متخصص مغز و اعصاب، با اشاره به شیوع سکتههای مغزی در سطح جهان، اظهار کرد: «سکتههای مغزی پس از بیماریهای قلبی، یکی از مهمترین عوامل مرگ و میر محسوب میشود. علاوه بر عواملی مانند پرفشاری خون، دیابت، چاقی و کمتحرکی، بیماریهای قلبی نیز نقش مهمی در بروز سکته مغزی دارند.
او ادامه داد: «بیماریهای قلبی شامل انواع مختلفی از مشکلات نظیر اختلالات ریتم قلب، تنگی دریچههای قلب و نارسایی قلبی میشود که همگی میتوانند خطر بروز سکته مغزی را افزایش دهند. ریسک سکته مغزی برای بیماران قلبی بهطور متوسط بین ۲ تا ۴ برابر بیشتر از افراد سالم است.
دکتر اشرافی همچنین افزود: «در افراد جوان، اختلالات ریتم قلب مانند فیبریلاسیون دهلیزی میتواند خطر سکته مغزی را تا چهار برابر افزایش دهد. بهعنوان مثال، بیمارانی که به تنگی دریچه میترال یا آئورت مبتلا هستند، نسبت به افراد سالم سه برابر بیشتر در معرض سکته مغزی قرار دارند.
این متخصص تأکید کرد: «افرادی که بیماریهای قلبی دارند باید حتماً تحت نظر پزشک متخصص باشند و داروهای تجویزشده را بهطور منظم مصرف کنند تا از بروز سکته مغزی پیشگیری شود.
ارسال نظر