| کد مطلب: ۱۱۳۵۸۸۹
لینک کوتاه کپی شد

مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را نخورند

محققان اعلام کردند در صورت ابتلا به میگرن از خوردن برخی پنیرها اجتناب کنید.

مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را نخورند

به گزارش آرمان ملی آنلاین، محققان کلینیک کلیولند اظهار کردند میگرن نوعی سردرد است که با درد ضربان‌دار در یک طرف سر مشخص می‌شود و به‌طور معمول کمتر از چهار ساعت طول می‌کشد، اما می‌تواند چند روز باقی بماند. این سردردها همچنین به اندازه‌ای شدید هستند که می‌توانند در زندگی روزمره فرد اختلال ایجاد کنند. علاوه بر سردرد، علائم میگرن می‌تواند شامل آبریزش چشم، خستگی، تحریک‌پذیری، حالت تهوع و تغییرات در بینایی باشد. افراد همچنین ممکن است اصلا سردرد نداشته باشند و این مورد وضعیتی است که به‌عنوان «میگرن خاموش» شناخته می‌شود.

هلث نوشت، به گفته کلینیک مایو، چیزهای مختلفی ازجمله حرکت، نور، صداها و بوهای قوی می‌توانند باعث میگرن شوند. یکی دیگر از محرک‌های رایج میگرن، غذاهای غنی از تیرامین است. تیرامین پروتئینی است که به‌طور طبیعی در برخی غذاها، به ویژه آنهایی که کهنه و تخمیر شده هستند، یافت می‌شود. غذاهایی که ممکن است حاوی مقادیر زیادی تیرامین باشند شامل گوشت‌های پخته شده، ماهی دودی و پنیرهای کهنه هستند.

این پنیرهای کهنه بیشتر مستعد ایجاد میگرن هستند

ساینس گزارش کرد، پنیرهای کهنه فرآیندی به نام «افیناژ» را طی می‌کنند به این معنی که آنها برای مدتی، چند هفته، ماه یا سال، رها می‌شوند و این فرآیند به آنها طعم منحصر به فرد می‌دهد. این فرآیند همچنین باعث می‌شود که پنیرها تیرامین بیشتری داشته باشند. پنیرهای چدار، استیلتون، آبی، کممبر، سوئیسی، فتا، مونستر و پارمزان به‌عنوان پنیرهایی فهرست می‌شوند که تیرامین بیشتری دارند. از سوی دیگر، پنیر آمریکایی، پنیر کوتیج،  پنیر خامه‌ای و پنیر سویا دارای تیرامین کمتری هستند.

بنیاد ملی سردرد آمریکا اعلام کرد که پنیر آمریکایی، کلبه‌ای، ریکوتا، پنیر خامه‌ای، پنیر ولویتا و پنیر فرآوری شده کم‌چرب بخش قابل قبولی از رژیم غذایی کم تیرامین هستند. با این حال، توصیه می‌شود در مورد پارمزان یا رومانو احتیاط کنید. آنان پیشنهاد می‌کنند که فقط ۲ قاشق چایخوری از این پنیرها را می‌توان به‌عنوان چاشنی یا مواد جزئی استفاده کرد. پنیرهایی که باید کاملا از آنها اجتناب شود شامل آبی، آجری، بری، چدار، سوئیسی، روکفور، استیلتون، موزارلا، پروولون و امنتالر است.

چگونه تیرامین باعث میگرن می‌شود

انسان دارای آنزیمی به نام مونوآمین اکسیداز است که به تجزیه تیرامین کمک می‌کند. اگر به اندازه کافی از این آنزیم ندارید، خوردن مقادیر زیاد تیرامین می‌تواند منجر به میگرن شود. با این حال، دقیقا مشخص نیست که چرا این اتفاق رخ می‌دهد. دانشمندان معتقدند که دلیل آن می‌تواند تیرامین باشد که باعث ترشح بیش از حد نوراپی نفرین در سلول‌های عصبی می‌شود. همچنین ممکن است افزایش تیرامین و نوراپی نفرین منجر به تغییرات مغزی و منجر به سردرد  شود.

پنیرهای کهنه همچنین برای افرادی که از داروهای ضد افسردگی موسوم به مهارکننده‌های مونوآمین اکسیداز استفاده می‌کنند، نگران کننده است. این داروها با تجزیه تیرامین تداخل دارند و می‌توانند باعث افزایش آن به سطوح بالا شوند. این تجمع تیرامین می‌تواند منجر به افزایش خطرناک فشار خون شود که به عنوان «بحران فشار خون» شناخته می‌شود. یکی از علائم بارز بحران فشار خون بالا سردرد شدید است  با این حال این نوع سردرد با میگرن یکسان نیست. آنها توسط ۲ مکانیسم مختلف ایجاد می‌شوند.

 

منبع : ايسنا

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار