افزایش مرگ زنان زیر تیغ این جراحی های زیبایی
در ماههای اخیر شاهد مرگ زنانی بودیم که جراحان زیبایی آنها را «زیباجو» خطاب میکردند و با عملهای لاغری، میخواستند زیبایی را به این افراد هدیه بدهند.
در ماههای اخیر شاهد مرگ زنانی بودیم که جراحان زیبایی آنها را «زیباجو» خطاب میکردند و با عملهای لاغری، میخواستند زیبایی را به این افراد هدیه بدهند. در زمانی که اخبار مرگ مراجعهکنندگان عملهای زیبایی لاغری بحث داغ جمعها بود تصمیم گرفتم برای یک کلینیک پزشکی در تهران کار تولید محتوا را انجام دهم و تعاملاتم را با جامعه پزشکان و مراجعهکنندگان بیشتر کنم تا حداقل برای خودم روشن شود در اتاقهای عمل چه اتفاقی میافتد که بیماران زیر تیغ جراحی از دست میروند.
امان از فیلترهای اینستاگرام و بلاگرهای زیبایی
تشکیل مافیای زیبایی برایجذب مراجعهکننده بیشتر
وقت بیهوشی دکتر زیبایی عوض میشود
طبق گفتگو با چند نفر از تکنسینهای اتاق عمل به چندین نکته حائز اهمیت دست یافتم که یکی از آنها تخلف عدهای از جراحان در حوزه زیبایی است. این جراحان با تبلیغهای زیاد و نامی شدن آنها در این حرفه یا بهطور مثال جراحی بینی فلان سلبریتی به جایی رسیدهاند که دستمزدهای نجومی از افراد گرفته و مراجعهکننده به این خاطر که جراح بسیار معروفی است در حوزه کاری خود، به آن اعتماد کرده و جان خود را به دست جراح سپرده، اما به محض بیهوش شدن بیمار فرد دیگری آن را جراحی کرده و پزشک فقط داخل اتاق عمل حضور داشته و بیمار را در جریان این موضوع نمیگذارند. معمولا هم این جراحیها نتیجه خوبی ندارند و اگر هم بیمار زنده از زیر تیغ جراحی بیرون بیاید از عمل خود راضی نیست.
زمان بیش از حد بیهوشی؛ عامل مرگومیر زیباجویان
وقتی از دکتر سهراب مرادی، فوق تخصص جراحی پلاستیک درمورد مرگ سه زن جوان در عملهای لاغری سوال شد وی یکی از عوامل مرگومیر در این جراحیها را تعداد بالای جراحی زیبایی در یک عمل دانست. برای مثال فرد را در یک بار بیهوش شدن در ساعات بالا جراحیهای مختلف میکنند؛ مثل ابدومینوپلاستی، لیفت صورت، رینوپلاستی و.... زمان زیاد از حد بیهوشی برای بیمار مشکلاتی را به وجود میآورد و ممکن است بعضی از بیماران جان خود را از دست بدهند.
مرادی در ادامه گفت حداقل پزشک خود را بهدرستی انتخاب کنید و راههایی را برای تشخیص پزشک فوقتخصص جراحی پلاستیک پیشنهاد داد: «اول از همه اینکه بعضی از جراحان غیرفوق تخصص سعی میکنند به هر نحوی شده از کلمه «پلاستیک» در تابلو و عناوین خود استفاده کنند درصورتیکه هیچ پروانه مطبی با عناوین متخصص جراحی پلاستیک، جراح پلاستیک بینی و.... وجود ندارد. جالب اینجاست که تعداد فوقتخصصهای جراحی پلاستیک و ترمیمی و سوختگی در کل ایران حدود ۴۰۰ نفر بیشتر نیست.»
راه تشخیص پزشک متخصص ازغیرمتخصص چیست؟
ارسال نظر