| کد مطلب: ۱۰۸۹۷۸۷
لینک کوتاه کپی شد

۵۰ درصد ساختمان‌های دولتی تهران در معرض آتش سوزی اند

مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران گفت: لازم به ذکر است که ۵۰ درصد از ساختمان‌های دولتی که در تهران وجود دارند تاییدیه سازمان آتش نشانی را ندارند.

 ۵۰ درصد ساختمان‌های دولتی تهران در معرض آتش سوزی اند

قدرت الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران در برنامه تهران ۲۰ شبکه تهران گفت: زمان آن فرا رسیده است که بگوییم ایمنی انتخاب نیست بلکه احتیاج است و باید جدی وارد عرصه بشویم تا تهران به یک سطحی از ایمنی برسد تا دیگر شاهد اتفاقات ناگوار در تهران نباشیم.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران افزود: با پیگیری‌هایی که انجام شد و با جدیتی که در یک سال و نیم اخیر رخ داد،  ۱۲۹ مالکین ساختمان رو سه نوبت به سازمان آتش‌نشانی دعوت کردیم و تذکرات لازم را به آنها دادیم.

وی ادامه داد: خروجی این پیگیری منجر به کاهش تعداد این ساختمان‌های پر خطر از لحاظ حریق از ۱۲۹ به ۷۵ شده است.

 محمدی افزود: ساختمان‌هایی مانند علاءالدین، میری،  توچال و قائم در تجریش ایمنی آنها انجام شد و از لیست ساختمان‌های پرخطر از لحاظ حریق خارج شدند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران گفت:  اما همچنان ۷۵ ساختمان در این لیست ساختمان‌های پرخطر حضور دارند از جمله ساختمان‌های ناهید و فجر شرکت ژال در خیابان شریعتی ساختمان هرمزان در سعادت آباد، مجتمع تجاری بوستان در پونک و پاساژ‌هایی که در بازار بزرگ هستند مانند پاساژ برند هتل و غیره که ۷۵ ساختمان از جمله صنعتی و مسکونی هستند که همچنان ایمن سازی نشده‌اند.

وی در مورد اقدامات لازم در جهت ایمن سازی این ساختمان ها گفت: با همکاری دستگاه قضایی برای این ۷۵ ساختمان که در لیست ساختمان‌های پرخطر هستند پرونده قضایی تشکیل شد اما همچنان تلاش می‌کنیم تا با مذاکره و اخطار این کار انجام شود.

محمدی افزود: ما طبق قولی که به مردم دادیم باید تا پایان سال حداقل ۲۰ ساختمان از این ساختمان‌های پرخطر در مسیر ایمن سازی قرار گیرد و تا پایان سال ۱۴۰۳ این ۷۵ ساختمان باید تماماً ایمن سازی شوند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران گفت: در این ۷۵ ساختمان نا ایمن، متاسفانه بیمارستان و اماکن دولتی وجود دارند و لازم به ذکر است که ۵۰ درصد از ساختمان‌های دولتی که در تهران وجود دارند تاییدیه سازمان آتش نشانی را ندارند.

وی ادامه داد: تا این لحظه ۴۶ هزار ساختمان را پایش کردیم و در چهار دسته بسیار پر خطر،پرخطر،میان خطر، کم خطر گروهبندی کردیم که بسیار پر خطر دیگر نداریم و ۱۸ هزار پرخطر داریم.

محمدی گفت: شرکت‌های بیمه گذار که برای بیمه یک ساختمان مراجعه می‌کنند باید سوال کند که آیا شما تاییدیه آتش نشانی را دارید یا خیر؟ اگر بیمه‌ها جلوی این کار را بگیرند تقریباً ۸۰ درصد این ساختمان‌های پرخطر اقدام به ایمنی خواهند کرد.

 

 

منبع : فارس

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار