لپتاپهای تقلبی هم به بازار ایران وارد شدند
رئیس اتحادیه فناوران رایانه: درباره اجناس تقلبی و بدون گارانتی روزانه شاهد شکایت مردم هستیم. برخی مردم لپ تاپ یا تبلت خود را به سایتهای اینترنتی سفارش میدهند ممکن است خریدار در روند دریافت محصول دچار مشکل نشود، اما بعد از مدتی در صورت خرابی دستگاه، مصرفکننده با فرد مشخصی روبرو نیست که دستگاه را به آن تحویل دهد. از اینرو توصیه ما این است که مصرفکننده کالای خود را از مراکز معتبر با مجوز گارانتی بخرد.
رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران از ورود لپتاپهای تقلبی به بازار ایران خبر داد.
محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه فناوران رایانه، در گفتوگو با ایلنا با اشاره به رکود سنگین حاکم بر بازار لپتاپ گفت: متاسفانه به دلیل رکود حاکم بر بازار در روزهای اخیر شاهد کاهش قیمت در برخی از اقلام هستیم. این در حالی است که برخی کسبه به دلایلی مجبور هستند کالای خود را زیر قیمت حراج کنند اما بازار به این شکل نمیماند و پیشبینی میشود تا هفته آینده قیمت لپتاپ و تبلت افزایش داشته باشد.
فرجی تهرانی درباره علت کاهش قیمت لپتاپ در بازار گفت: کاهش قیمت لپتاپ به دلیل عدم توان خرید کالا از سوی مصرفکننده و ورود کالاهای تقلبی در بازار است.
او بیان کرد: درباره اجناس تقلبی و بدون گارانتی روزانه شاهد شکایت مردم هستیم. برخی مردم لپ تاپ یا تبلت خود را به سایتهای اینترنتی سفارش میدهند ممکن است خریدار در روند دریافت محصول دچار مشکل نشود اما بعد از مدتی در صورت خرابی دستگاه، مصرفکننده با فرد مشخصی روبرو نیست که دستگاه را به آن تحویل دهد. از اینرو توصیه ما این است که مصرفکننده کالای خود را از مراکز معتبر با مجوز گارانتی بخرد.
فرجی با هشدار نسبت به گارانتیهای تقلبی گفت: خریدار قبل از اینکه کالا را باز کند، باید سریال دستگاه را با شرکت گارانتیکننده چک کند. چرا که اخیرا تقلبی در گارانتیها ایجاد شده است و از عنوان گارانتیهای معتبر استفاده میکنند. توصیه ما این است که افراد با دریافت لیبل گارانتی پسوند و پیشوند آن را با نام سایت تطابق دهند.
رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران ضمن تاکید بر اینکه تلفن همراه هرگز جایگزین لپتاپ نخواهد شد، افزود: با ورود لپتاپ بسیاری از افراد فکر کردند که دوران pc تمام شده است اما pc کنار نرفت. ما با تلفن همراه ارتباط اجتماعی روزانه داریم و تبلت، موبایل و … هیچ کدام جایگزین لپتاپ نیستند. در گذشته مردم معتقد بودند که هرخانواده باید یک pc داشته باشد اما اکنون معتقدند که هر نفر در یک خانواده باید یک لپتاپ داشته باشد.
فرجی با پیشنهادی به بانکها اظهار داشت: این روزها شاهد فروشگاههای زنجیرهای هستیم که به پشتوانه بانکها خرید اقساطی دارند، حال با توجه به اینکه کاهش قدرت خرید مردم موجب رکود این بازار شده است، در تلاش هستیم که بانکها اعضای صنف ما را نیز برای فروش اقساطی لپتاپ همراهی کنند.
ارسال نظر