| کد مطلب: ۱۰۸۵۰۲۲
لینک کوتاه کپی شد

خانه بسازید؛ از رکود خارج شده!

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران: قرارگاه جهادی مسکن به علت رکودی که در حوزه ساخت مسکن رخ داده بود، ایجاد شد قیمت زمین در سال ۱۴۰۰ که این قرارگاه تشکیل شد، حدود ۷۰ درصد قیمت تمام شده ملک محسوب می‌شد که این امر نشان‌دهنده کاهش شاخص دسترسی مسکن برای مردم بود.

خانه بسازید؛ از رکود خارج شده!

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران آمار صدور پروانه در برخی مناطق از بافت فرسوده به حدود ۳۰۰ درصد می‌رسد، گفت: با توجه به اقدامات صورت گرفته وضعیت ساخت مسکن از حالت رکود خارج شده و طبق آمار، رشد صدور پروانه ۲ برابری را تجربه کرده‌ایم.

حمیدرضا صارمی عصر چهارشنبه در خصوص عملکرد قرارگاه جهادی مسکن شهرداری تهران افزود: قرارگاه جهادی مسکن به علت رکودی که در حوزه ساخت مسکن رخ داده بود، ایجاد شد قیمت زمین در سال ۱۴۰۰ که این قرارگاه تشکیل شد، حدود ۷۰ درصد قیمت تمام شده ملک محسوب می‌شد که این امر نشان‌دهنده کاهش شاخص دسترسی مسکن برای مردم بود.

وی با اشاره به اینکه کاهش شاخص دسترسی مسکن برای مردم به معنی بیرون راندن نیازمندان از شهر است، اظهار کرد: با توجه به اینکه شهرداری نمی‌تواند به صورت مستقیم مداخله کند، قرار شد تا به صورت تعریف شده و داخل چارچوب برای حل این مشکل اقدام شود.

صارمی درباره تصمیم قرارگاه جهادی مسکن شهرداری تهران برای حل معضل رکود ساخت و ساز، ادامه داد: با توجه به آمار صدور پروانه ساختمانی در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ که نشان می‌داد، آمار صدور پروانه ساختمانی به یک ششم رسیده و حدود ۸۰ درصد کاهش پیدا کرده، مشوق‌های ساخت و ساز در تهران افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه هدف‌گذاری قرارگاه جهادی مسکن در راستای تامین مسکن استطاعت‌پذیر در حال محقق شدن است، یادآور شد: این فرآیند همچنان ادامه خواهد داشت و تلاش می‌کنیم تا آمار صدور پروانه را به رقم ۲۰ هزار مورد برسانیم

هدف‌گذاری‌های آینده برای صدور پروانه درسال، ۳۰ هزار پروانه خواهد بود.

صارمی همچنین درباره نقش دولت در روند رشد آمار صدور پروانه، گفت: از دولت انتظار کمک‌ زیادی نداریم با توجه به بار سنگین و مسوولیت‌هایی که دولت در حوزه‌های مختلف دارد، همین که یاری می‌رساند از آنها تشکر می‌کنیم.

به گزارش ایرنا، قرارگاه جهادی مسکن از تابستان سال گذشته با محوریت شهرداری تهران شروع به فعالیت کرده و تلاش دارد هر ساله تعداد قابل توجهی مسکن استطاعت پذیر در بافت فرسوده و مناطق کم برخوردار ساخته شود.

 

منبع : ایرنا

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار