بیمارستان 250 تختخوابی حضرت رسول ساخته می شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از ساخت بیمارستان 250 تختخوابی حضرت رسول(ص) وابسته به این دانشگاه با مشارکت خیرین سلامت خبر داد.
عبدالرضا پازوکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در مراسم ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی حضرت رسول(ص) این دانشگاه با اشاره به اهداف هفتگانه دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: دو هدف این دانشگاه از جمله بینالمللی سازی و خلق ثروت از اهمیت ویژهای برخوردار است و در این زمینه نیز دانشگاه اقدامات موثری انجام داده است.
وی با اشاره به اینکه جذب دانشجوی بینالملل یکی از شاخصهای بینالمللی سازی دانشگاهها است، افزود: براین اساس هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی ایران بیشترین دانشجوی بینالملل در بین تمام دانشگاههای علوم پزشکی کشور را جذب کرده است و در راستای خلق ثروت با دریافت شهریه از این دانشجویان، توانسته است اقدامات عمرانی متعددی از جمله ساخت دانشکده دندانپزشکی و بهره برداری از فاز نخست ساختمان بزرگ دانشکدههای پردیس دانشگاه را انجام دهد.
پازوکی در ادامه با اشاره به نیاز تعداد ۱۵۰۰ تخت بیماران روان برای تهران به تشریح ساخت بیمارستانهای جدید در این دانشگاه از جمله بیمارستان روانپزشکی ایران و ساختمان جدید بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) پرداخت و گفت: به واقع حمایت خیرین سلامت برای ساخت ساختمان شماره ۴ بیمارستان حضرت رسول (ص) کار بسیار ارزندهای است.
وی با اشاره به برنامههای ساخت بیمارستان جدید بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) از ادوار گذشته که حتی مهندسین فرانسوی نیز تاکید به ساخت بیمارستان جدید داشتند، افزود: میانگین مدت زمان پروژههای دولتی در حدود ۱۰ سال است ولی در این دانشگاه پروژههای متعددی افتتاح شده است که کمتر از دو و سه سال به نتیجه رسیده است که از جمله میتوان به افتتاح بیمارستان ملارد، پروژه بیمارستانی فیروزآبادی و بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار اشاره کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: یک سوم اعضای هیأت علمی این دانشگاه در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) فعالیت دارند، بنابراین ساخت بیمارستان جدید این مجموعه درمانی از اهمیت بالایی برخوردار است.
براساس تفاهمنامهای از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران با خیرین سلامت از جمله احمد نجفی اصل و محمود نجفی اصل با نمایندگی احمد مسلمی، پس از تخلیه ساختمان شماره ۴ بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)، بیمارستان جدید ۲۵۰ تختخوابی در مدت ۳۶ ماه ساخته خواهد شد.
ارسال نظر