محصولات لبنی و چند خوراکی دیگر، سرفه را زیاد می کنند
گر سرفه های مداوم و دردناک را تجربه می کنید، سعی کنید این مواد غذایی را مصرف نکنید تا شرایط شما بهتر شود و بهبودی کامل پیدا کنید.
سرفه یک علامت رایج شرایط مختلفی مانند آلرژی، عفونت، حضور یک محرک یا سرماخوردگی است. هنگامی که با سرفه های مکرر و خسته کننده روبرو هستید، مهم است که مراقب آنچه می خورید باشید، زیرا برخی غذاها می توانند وضعیت شما را تشدید کنند و بهبودی شما را طولانی تر کنند.
غذاهایی که هنگام سرفه باید از آنها اجتناب کنید
اگر سرفه های مداوم دارید از مصرف این موارد اجتناب کنید:
۱. محصولات لبنی
محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و بستنی میتوانند تولید مخاط را افزایش داده و سرفههای شما را واضحتر و ناراحتکنندهتر کنند؛ در عوض جایگزین های بدون لاکتوز را انتخاب کنید یا چای های گیاهی را برای اثر تسکین دهنده در نظر بگیرید.
۲. غذاهای قندی
غذاها و نوشیدنی های قندی می توانند سیستم ایمنی بدن شما را سرکوب کرده و التهاب موجود را بدتر کنند؛ در نتیجه مبارزه با علت اصلی سرفه برای بدن شما سخت تر می شود؛ از آب نبات ها، نوشیدنی های شیرین و دسرها دوری کنید تا سرفه شما کاهش یابد.
۳. غذاهای سرخ شده و چرب
غذاهای سرخ شده و چرب می توانند باعث رفلاکس اسید شوند که منجر به تحریک گلو و تشدید سرفه می شود. از تنقلات چرب، فست فودها و وعده های غذایی بسیار فرآوری شده خودداری کنید و از گزینه های سبک تر و راحت هضم مانند سوپ و سبزیجات بخارپز استفاده کنید.
۴. غذاهای تند
غذاهای تند، مانند فلفل چیلی و سس های تند، می توانند گلوی شما را تحریک کرده و سرفه های شما را تشدید کنند. اگر از غذاهای تند لذت میبرید، از غذاهای ملایمتر استفاده کنید یا تا زمانی که سرفهتان برطرف شود، آن را نوش جان کنید.
۵. مرکبات
در حالی که دریافت ویتامین C کافی، برای یک سیستم ایمنی سالم ضروری است، میوه های بسیار اسیدی مانند پرتقال، لیمو و گریپ فروت می توانند برای گلودرد مضر باشند. در عوض، میوه هایی با اسیدیته کمتر مانند موز، گلابی یا لیموشیرین را انتخاب کنید.
۶. کافئین
هم کافئین و هم الکل می توانند بدن شما را با کم آبی روبرو کرده و گلوی شما را خشک و مستعد تحریک بیشتر کنند. قهوه و نوشیدنیهای انرژیزا را تا زمانی که سرفهتان کاهش نیافته است، کنار بگذارید و به جای آن از آب، چایهای گیاهی یا آب میوههای طبیعی استفاده کنید.
ارسال نظر