| کد مطلب: ۱۰۸۱۵۶۳
لینک کوتاه کپی شد

سازمان سنجش مخارج خود را از طریق هزینه آزمون‌ها تامین می کند!

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم با تاکید بر این که دولت برای بخش آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور هزینه‌ای صرف نمی‌کند، گفت: این سازمان مجبور است هزینه‌های پرسنلی و سایر خدمات خود را از طریق هزینه آزمون‌ها تامین کند.

سازمان سنجش مخارج خود را از طریق هزینه آزمون‌ها تامین می کند!

وزیر علوم با تاکید بر این که دولت برای بخش آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور هزینه‌ای صرف نمی‌کند، گفت: این سازمان مجبور است هزینه‌های پرسنلی و سایر خدمات خود را از طریق هزینه آزمون‌ها تامین کند.

محمدعلی زلفی گل با حضور در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری به شکل برخط به سوالات و دغدغه‌های دانشجویان، اساتید و کارمندان پاسخ داد.

در این جلسه وزیر علوم در پاسخ به علت افزایش هزینه آزمون‌های ورودی دانشگاه‌ها از سوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: دولت ردیف بودجه عمومی سازمان سنجش آموزش کشور را به حداقل ممکن رسانده است و می‌گوید خود سازمان هزینه‌ها را پرداخت کند.

وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به این که هزینه سازمان سنجش آموزش کشور متعدد است، افزود: این هزینه‌ها شامل هزینه‌های هوایی، طراحی سوال، قرنطینه طراحان سئوال، به روزسازی تجهیزات، هزینه‌های پرسنلی و ... است؛ به این جهت این سازمان از طریق هزینه آزمون‌ها مجبور به تامین و پرداخت هزینه‌های خود است.

زلفی گل تاکید کرد: سازمان سنجش آموزش کشور به دنبال کسب درآمد نیست؛ بخشی زیادی از درآمد‌های این سازمان صرف هزینه‌های پرسنلی و بخشی نیز صرف کمک به تامین و تجهیز دستگاه‌های آن می‌شود. البته میزان تورم هزینه‌های آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور قابل مقایسه با تورم جامعه نیست؛ چرا که تورم جامعه بر اساس اقلام و خدمات خاص عمومی محاسبه می‌شود.

وی در پاسخ به درخواست یکی از دانشجویان دوره دکتری مبنی بر اجرای قانون ۲۰ درصدی سهمیه جذب استعداد‌های درخشان در دانشگاه‌ها تاکید کرد: دانشجویان نخبه پس از فارغ التحصیلی می‌توانند در صورت برنده شدن در طرح شهید شهریاری بنیاد ملی نخبگان، بر اساس رشته تحصیلی متقاضی جذب در وزارت‌های علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی باشند. پس از این درخواست نامه این متقاضیان به هفت دانشگاه معرفی می‌شود تا یکی از این دانشگاه‌ها خارج از فرآیند فرد متقاضی را جذب کند.
استقبال دانشگاه‌ها از جذب افراد و نخبه‌های جوان

 زلفی‌گل خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها معمولا از جذب افراد و نخبه‌های جوان استقبال می‌کنند، اما باید توجه داشت که پذیرش قبل از فارغ‌التحصیلی دانشجویان دکتری امکانپذیر نیست.

وزیر علوم همچنین در پاسخ به انتقاد یکی از دانشجویان دانشگاه پیام نور نسبت به نیمه‌کار گذاشتن برخی پروژه‌های عمرانی این دانشگاه از جمله واحد پیام نور در شهرستان اسلامشهر تصریح کرد: با توجه به این‌که دانشگاه پیام نور در دوره‌ای توسعه نامتوازنی داشته است در حال حاضر صد‌ها هزار عضو هیات علمی و کارمند این دانشگاه به دلیل این‌که واحد‌های دانشگاه دانشجو ندارند به دانشگاه‌های دیگر از جمله دانشگاه‌های فرهنگیان منتقل می‌شوند؛ بنابراین توسعه واحد‌های پیام نور جزء اولویت‌های ما نیست و ما حتی در برخی استان‌ها اعضای هیات علمی و پرسنل دانشگاه را منتقل کرده‌ایم.

وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به برنامه‌ای که در دست داریم قرار است دانشگاه پیام نور رشته‌هایی را داشته باشد که بتواند به صورت غیرحضوری و دورخوان به دانشجویان ارائه دهد. اما ساختمان نیمه‌تمام دانشگاه پیام نور در اسلامشهر را تلاش می‌کنیم در صورت امکان به آموزشکده فنی تبدیل شود تا فارغ‌التحصیلان آن بتوانند وارد بازار کار شوند.

پیگیر افزایش ۱۰۰ درصدی شهریه دانشگاه پیام نور خواهم بود

وزیر علوم در پاسخ به انتقاد نسبت به افزایش ۱۰۰ درصدی شهریه دانشگاه پیام نور اظهار کرد: این موضوع را از طریق مسئولان دانشگاه پیگیر خواهم شد.

وی همچنین در پاسخ به نگرانی یکی از داوطلبان کنکور از استان‌های جنوبی در خصوص عدم امکان ترمیم معدل در چند مرحله گفت: این موضوع باید از طریق شورای عالی انقلاب فرهنگی پیگیری شود تا در صورت امکان مصوبه‌ای تصویب شود تا داوطلبان چندین بار امکان ترمیم معدل را داشته باشند.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار