رئیس سابق دانشگاه علم و فرهنگ عنوان کرد
فعالان رسمی گردشگری سلامت در ایران رانندگان تاکسی فرودگاه امام هستند |
رئیس سابق دانشگاه علم و فرهنگ با بیان اینکه در ایران هنوز متولی گردشگری سلامت و پزشکی نداریم، گفت: افرادی که برای درمان به ایران می آیند، بیمار بین المللیاند و گردشگر سلامت نیستند.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، محمد حسین ایمانی خوشخو در گفتوگو با خبرنگار مهر درباره فعالیت ایران در حوزه گردشگری سلامت گفت: عمده افرادی که با هدف استفاده از خدمات پزشکی به ایران می آیند از طریق دفتر خدمات مسافرتی یا تشکیلات گردشگری وارد ایران نمیشوند. در حال حاضر فعالان رسمی گردشگری سلامت در ایران رانندگان تاکسی فرودگاه امام هستند. آنها بیمار خارجی را به هتل میبرند، یک مرکز درمانی معرفی کرده و وقتی کارهای درمانی شأن تمام شد، به فرودگاه برمی گردانند. ما این افراد را گردشگر سلامت نمیدانیم بلکه آنها فقط بیماران خارجی هستند.
به نوشته مهر، این استاد دانشگاه گفت: باید وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و وزارت بهداشت کمیتههایی را به صورت مشترک برای هدایت این بیماران تشکیل داده و مجوز تخصصی به برخی از آژانسهای مسافرتی برای فعالیت در حوزه گردشگری سلامت بدهند. این مجوز باید تاییدیه وزارت میراث فرهنگی و وزارت بهداشت را داشته باشد.
ایمانی خوشخو ادامه داد: این تازه اول کار است که بیماران از طریق آژانسهای مسافرتی شناسایی شوند. بعد از آن باید اقامتگاههای خاص بیماران وجود داشته باشد تا آنها دوران نقاهت یا ریکاوری خود را در این اماکن بگذرانند.
این کارشناس گردشگری بیان کرد: گردشگران باید قبل از درمان چند روزی در ایران باشند بعد از درمان هم دوران نقاهت را در هتلهای کشورمان بگذرانند. در این صورت میتوان گفت که ساختار گردشگری سلامت وجود دارد. ولی در حال حاضر چنین ساختاری وجود ندارد. چون گردشگر تنها سه روز به ایران میآید و میرود. روالی که اکنون پیش میرود فایدهای به گردشگری ایران نمیرساند.
ارسال نظر