هشدار جدی سازمان دامپزشکی کشور درباره خطر تب کریمه کنگو | فوت یک نفر بر اثر این بیماری
سازمان دامپزشکی درباره خطر بیماری تب کریمه کنگو و پیشگیری از آن هشدار داد. متاسفانه یک نفر بر اثر تب کریمه کنگو فوت شده است که این می تواند زنگ خطر را برای هموطنان به صدا در آورد.
![هشدار جدی سازمان دامپزشکی کشور درباره خطر تب کریمه کنگو | فوت یک نفر بر اثر این بیماری](https://cdn.armanmeli.ir/thumbnail/uQ0C4xMc9qFd/S6Hsh8dSr2z7Oz9zGla1YvHrg-LW4xM-HR8NLGoT6SF27gvge54c70s_uzPBlgh1YzKW8nJt0EhFqqqm95MB2fwUx8Cwl1cy/%D8%AA%D8%A8+%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%D9%87+%DA%A9%D9%86%DA%AF%D9%88.jpg)
به گزارش آرمان ملی آنلاین، امین اسدی در خصوص شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور اظهار کرد: بنابر اعلام وزارت بهداشت و درمان ۱۸ نفر از هموطنان عزیز به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شدهاند که متأسفانه یک نفر فوت شده است.
وی با بیان این که شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا شده است، افزود: تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.
سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دامها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محلهای غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته و … قابل کنترل است.
به گزارش ایمنا، به گفته اسدی، ویروس در برابر حرارت حساس است بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن میشود. تولید کنندگان و افرادی که در کشتارگاهها و مراکز بستهبندی کار میکنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.
ارسال نظر