این غذاها را هرگز داخل زودپز نپزید
زودپز یک وسیله خانگی بسیار پرکاربرد است که با استفاده از آن میتوانید غذا را در کمترین زمان ممکن طبخ کنید.
بسیاری از افراد، بهدلیل مشغله کاری زیاد به استفاده از زودپز در آشپزی علاقهمند هستند و میپندارند هر غذایی را میتوان در زودپز آماده نمود، اما طبخ برخی از غذاها در زودپز امکانپذیر نیست. برخی غذاها مناسب پخت در زودپز نیستند، پس بهتر است از پخت این غذاها در زودپز اجتناب کنید.
مربا
برای تهیه مربای خوشمزه شما باید انواع میوه و... را با شکر و آب و... بجوشانید. شما باید در زمان تهیه مربا حواستان باشد که مربا بیش از حد له و پخته و خیلی سفت نباشد و به قوام مورد نظرتان برسد، به همین خاطر پخت مربا در زودپز امکانپذیر نیست.
لبنیات
برای پخت غذاهایی که در ترکیب آنها شیر و مواد لبنی وجود دارد، مانند سوپهای خامهای یا ماکارونی و پنیر، به سراغ زودپز نروید، زیرا حرارت بالا زودپز سبب دلمه شدن شیر شده و ظاهر بدی به غذا میبخشد.
مرغ
بهتر است مرغ را درون قابلمه و با حرارت مناسبی بپزید. پخت مرغ در زودپز امکانپذیر است، برای سرخکردن عمیق مرغ نمیتوانید از زودپز استفاده نمایید، زیرا برای سرخکردن مواد غذایی، روغن را باید کاملا داغ کنید، اما زودپز اساسا نمیتواند چنین حالتی را ایجاد کند.
غذاهای سرخ شده
برای سرخ کردن مواد غذایی بهتر است از تابه استفاده کرده و از زودپز استفاده نکنید، زیرا پهن بودن و حرارتپذیری بالای تابه آن سبب میشود، بافت و طعم لازم و مطلوب در غذاهای سرخ کردنی به وجود آید. زودپز برای سرخ کردن مناسب نیست، زیرا سطح این وسیله به اندازه کافی پهن نیست و روغن در آن سریع و به خوبی داغ نمیشود.
کدام مواد غذایی را در زودپز بپزیم؟
پخت انواع حبوبات و دانهها در زودپز، به طور کلی ایمن بوده و به جز کاهش ویتامینهایی مانند فیتونوترینتها، بقیه مواد معدنی مانند فیبر و نشاسته، حفظ شده و از بین نمیرود. شما میتوانید انواع مواد گوشتی را در زودپز سریع بپزید. دقت کنید غذایی که داخل زودپز پخته میشود، باید حاوی آب یا مایعی بر پایه آب باشد؛ و دمای پختوپز به بالای ۱۰۰ درجه سانتیگراد برسد.
ارسال نظر