میوههای سالم برای کاهش سطح کلسترول بد
آرمان ملی : انتخاب نامناسب مواد غذایی میتواند سطح کلسترول بد یا لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) را در خون شما افزایش دهد.
خوردن غذاهای چرب، و داشتن یک سبک زندگی غیرفعال و بیتحرک میتواند یک ترکیب خطرناک و کشنده برای افرادی با سطوح بالای کلسترول باشد که میتواند منجر به چاقی شود و احتمال حمله قلبی یا سکتهمغزی را افزایش دهد. جدای از مواد غذایی، میوههای زیادی وجود دارند که میتوانند به کنترل سطح کلسترول بد در بدن کمک کنند، زیرا سرشار از فیبر هستند. میوههای سرشار از فیبر محلول از بیماریهای قلبی مانند سکته قلبی، انسداد شریانها، حمله قلبی و سایر مشکلات قلبی جلوگیری میکنند.
سیب
سیب بهعنوان یکی از بهترین میوهها برای کاهش کلسترول در نظر گرفته میشود. سیب سرشار از فیبر محلول است که قلب ما را سالم نگه میدارد. علاوه بر این، سیب حاوی پلیفنول است که میتواند به کاهش سطح کلسترول ما کمک کند.
موز
فیبر و پتاسیم موجود در موز میتواند سطح کلسترول و فشارخون را کاهش دهد. موز منبع خوبی از فیبر محلول است که سلامت بدن را تضمین کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
انگور
انگور مستقیما وارد جریان خون میشود و تمام کلسترول بد را به سمت کبد هدایت میکند و در آنجا این چربیهای بد تجزیه میشوند.
توتها
شاه توت و توتفرنگی نتایجی را در کاهش سطح کلسترول در بدن نشان دادهاند. آنها از اکسید شدن کلسترول LDL جلوگیری میکنند که یک عامل خطر اصلی برای بیماری قلبی است.
آناناس
آناناس منبع خوبی از ویتامینها، مواد معدنی و مواد مغذی است. بروملین که در آناناس وجود دارد، رسوبات کلسترول را در شریانها تجزیه میکند که از جریان خون سالم حمایت میکند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
آووکادو
آووکادو سرشار از اسیداولئیک است که به کاهش کلسترول بد در جریان خون کمک میکند. آووکادو را میتوان به شکل سالاد، ساندویچ، نان تست، اسموتی و بسیاری راههای دیگر مصرف کرد.
ارسال نظر