راهنمای خرید تنور سنگک رستورانی
تنور سنگک رستورانی، فر مخصوص پخت نان سنگک است که جهت استفاده در رستوران ها، هتل ها، سفره خانه ها، جگرکی ها، کبابی ها و برای تولید نان های محلی طراحی و ساخته می شوند. این دستگاه ها به خوبی و به طور یکنواخت می توانند دما را حفظ کنند. همین امر موجب می شود که نان سنگک با کیفیت بهتری پخته شود. همچنین به دلیل این که نان لواش و سنگک، بافتی نرم و ترد دارند؛ در میان مصرف کنندگان بسیار محبوب هستند و تنور سنگک و لواش رستورانی کمک می کند که این ویژگی ها در نان ها حفظ شوند. رستوران ها از این تنورها برای پخت نان در اندازه های مختلف استفاده می کنند. به این ترتیب، نان تازه و داغ در اختیار مشتریان قرار می گیرد.

تنور سنگک رستورانی چیست؟
امروزه، تولید مواد غذایی به ویژه نان و انواع خوراکی با توجه به افزایش جمعیت و سرعت زندگی روزمره دچار تحولاتی شده است. این واضح است که میزان نیاز و استقبال از دستگاه ها و تجهیزاتی که بتوانند پخت نان را با صرف زمان و انرژی کمتر و حتی با کیفیت بالاتر انجام دهند؛ بسیار بیشتر از سال های گذشته شده است. در همین راستا، مجموعه صنعتی نان سالم تبریز پخت، اقدام به طراحی و بومی سازی دستگاه تنور سنگک رستورانی کرده است.
دستگاه پخت نان رستورانی و کبابی بنا به درخواست و ثبت سفارش مشتریان طراحی و ساخته می شود. این دستگاه برای طبخ نان تافتون، لواش، فطیر، بربری، نان روغنی و حتی نان های محلی بسیار مناسب است. این دستگاه بدون نیاز به شاطر و به دو صورت تنور گلی رستورانی و تنور گردان رستورانی عرضه می شود. دستگاه پخت نان سنگک و لواش رستورانی به صورت ویژه ای طراحی می شود که از ایجاد حرارت در محیط، جلوگیری می کند. علاوه بر آن، امکان پخت نان را با صرف انرژی بسیار پایین میسر می کند. در طراحی این دستگاه، کمترین زمان و بیشترین بازه مورد توجه قرار گرفته است. تنور سنگک و لواش رستورانی با توجه به مواردی که ذکر گردید، نسبت به نمونه های سنتی موجود کاملاً کارکرد متمایزی دارد.
کاربردهای دستگاه پخت نان لواش و سنگک رستورانی
-
آشپزخانه های صنعتی
-
رستوران ها
-
سفره خانه های سنتی
-
کبابی ها
-
جگرکی ها
-
هتل ها
-
پخت نان محلی
تنورهای رستورانی برای تسهیل در سرعت پخت نان باکیفیت به دو صورت سنتی و نیمه اتوماتیک طراحی می شوند. بومی سازی این تجهیزات، کاربرد آن ها را وسیع تر کرده است و بر اساس شرایط کاری و حتی ذائقه مشتریان توسط نانوایی ها انتخاب می شوند.
مشخصات فنی تنور گردان رستورانی
همان طور که قبلاً ذکر کردیم، تنور رستورانی برای پخت نان هایی مانند تافتون، سنگک، بربری، لواش، کلوچه و پیتزا مناسب است. به این ترتیب، این تنور نیمه اتوماتیک برای رستوران ها و هتل ها، مقرون به صرفه است. درواقع، تنورهای گردان، همان تنورهای نانوایی هستند که در اندازه های کوچک طراحی و تولید می شوند. گفتنی است، تمام ویژگی هایی که از یک دستگاه پخت نانوایی دارید، در این دستگاه ها در نظر گرفته شده است. مواردی مانند کاربری آسان و طراحی در اندازه های کوچک به علاوه تجهیزاتی مانند تابلو برق، اینورتر و نمایشگر دما، این دستگاه ها را بسیار ویژه و کاربردی کرده است. همچنین دستگاه پخت نان سنگک رستورانی مجهز به چرخ است که جابجایی آن را بسیار ساده می کند و از مزایای این تنور است.
در خصوص سوخت این دستگاه ها باید بگوییم که قابلیت استفاده از هر دو نوع سوخت گاز و گازوئیل وجود دارد و مشعل هم قابل تعویض است. به این ترتیب حرارت مورد نیاز برای پخت نان به وسیله دو مشعل با شعله مستقیم در زیر و روی صفحات پخت تامین شده و محصول نهایی (انواع نان) به خوبی و باکیفیت دلخواه تولید می گردد.
سایر ویژگی های تنورهای دوار پخت نان سنگک رستورانی
-
جابجایی بسیار آسان و پایه هایی چرخ دار و مستحکم
-
تعمیر و نگهداری ارزان و آسان
-
مجهز به الکتروگیربکس خارجی با عمر طولانی و بدون صدا
-
قابلیت استفاده از هر دو نوع سوخت (گاز و گازوئیل به دلیل تعویض مشعل)
-
استفاده از آجر در محفظه پخت (به جهت حفظ ویژگی های سنتی فر)
قیمت دستگاه تنور سنگک و تافتون رستورانی
قیمت دستگاه های پخت نان رستورانی به عوامل متعدیی بستگی دارد که در ادامه به چند مورد از مهم ترین آن ها اشاره می کنیم:
-
ظرفیت و توان تولید دستگاه
دستگاه هایی که توان تولید بیشتر و ظرفیت بالاتر پخت نان را در زمان مشخصی دارند، اغلب گران تر هستند.
-
کیفیت مواد اولیه ساخت
مسلم است، دوام و عملکرد دستگاه با استفاده از مواد باکیفیت و طراحی های مهندسی دقیق در هنگام ساخت بیشتر شده و می تواند قیمت را افزایش دهد.
-
مصرف انرژی و نوع سوخت
دستگاه ها بر اساس نوع سوخت (گاز شهری، گاز مایع یا برق) و میزان انرژی که مصرف می کنند، قیمت های متنوعی دارند.
-
امکانات و ویژگی های اضافی
امکاناتی مانند اینورتر برای تنظیم سرعت پخت و کاهش مصرف برق و سیستم کنترل دما و رطوبت و تجهیزات اضافی می تواند بر قیمت نهایی تاثیر بگذارد.
-
نوسان بازار و هزینه های تولید
به طور یقین، نرخ تورم و ارز، هزین های تامین مواد اولیه و دستمزد نیروی انسانی بر قیمت نهایی دستگاه تاثیرگذار خواهد بود.
توجه داشته باشید که کیفیت تجهیزات، تولید بر اساس تکنولوژی های پیشرفته، خدمات پس از فروش، گارانتی محصول و برند دستگاه از عوامل مهم در قیمت نهایی دستگاه تنور سنگک رستورانی است. حتماً پیش از خرید، نیازهای خود را به دقت بررسی کنید و از تولیدکنندگان معتبر، دستگاهی را متناسب با بودجه و نیاز خود انتخاب کنید. حتی برخی از مجموعه های صنعتی مانند شرکت نان سالم تبریز، امکانات فروش اقساطی دستگاه نانوایی را برای تهیه آسان تر خریدارانی با بودجه های محدود فراهم آورده است. قطعاً تماس با کارشناسان این مجموعه برای دریافت اطلاعات بیشتر، سودمند خواهد بود.
چرا تنور سنگک رستورانی بخریم؟
خرید دستگاه پخت نان رستورانی برای رستوران دارها، فست فودی ها و آشپزخانه های صنعتی، مزایای زیادی را به همراه دارد. دلایلی که می تواند خرید این دستگاه ها را توجیه کند؛ عبارتند از:
پخت نان با کیفیت بالاتر و طعم بهتر
یکی از ارکان اصلی غذاهای ایرانی و بسیاری از غذاهای بین المللی، نان است. صاحبان کسب و کارها می توانند با سرو نان داغ و تازه، بر رضایت مشتریان خود تاثیر مستقیم بگذارند.
کاهش هزینه ها
از آن جایی که خرید نان از نانوایی های بیرون از رستوران می تواند هزینه بر باشد، (بخصوص نان های مخصوصی مانند بربری یا سنگک) با خرید دستگاه تنور رستورانی، هزینه های خرید و حمل و نقل نان کاهش یافته و بر کیفیت نان کنترل و نظارت بیشتری صورت می گیرد.
افزایش بهره وری و سرعت
با این دستگاه، پخت نان با سرعت بالا و در زمان کوتاه انجام می شود. این ویژگی بخصوص در ساعات اوج کار رستوران ها و هتل ها بسیار مهم است. چراکه زمان انتظار مشتریان کاهش می یابد.
کیفیت بهتر و رعایت بهداشت
با تهیه یکی از این دستگاه ها در رستوران، مطئمن هستید که نان ها در شرایط کاملاً بهداشتی و با مواد اولیه سالم تهیه می شوند. درواقع، نظارت شما بر کیفیت آرد، تهیه خمیر و پخت نان بیشتر می شود.
امکان سفارشی سازی نان ها
با تهیه یکی از این دستگاه ها، می توانید انواع نان را متناسب با منوی خود تهیه کنید. درحقیقت، نان هایی با ضخامت و اندازه های خاص، نان سبوس دار، نان رژیمی یا حتی نان های مخصوص برای فست فودها را هم تهیه کنید.
امکان جذب مشتری بیشتر
اغلب مشتریان به دنبال غذاهای باکیفیت و نان های تازه هستند. پس وقتی رستوران ها، هتل ها، کبابی ها یا فست فودی ها بتوانند نان تازه داغ هم سرو کنند، جذب مشتری بیشتری خواهند داشت.
دوام و عمر طولانی دستگاه
دستگاه های پخت نان رستورانی که به صورت حرفه ای و در مدل های صنعتی با متریال باکیفیت ساخته می شوند، عمر مفید بالایی دارند. پس این خرید، یک سرمایه گذاری بلند مدت محسوب می شود.
کاهش ضایعات نان
زمانی که نان در محل رستوران تهیه می شود، این امکان وجود دارد که مقدار مورد نیاز بر اساس مصرف روزانه تولید شود. پس با مدیریت بهتر مواد اولیه، کاهش ضایعات نان امکان پذیر می شود.
به عنوان کلام پایانی یادآور می شویم، اگر شما هم رستوران یا فست فود دارید و در فکر ارتقای کیفیت غذاهای خود هستید، انتخاب و خرید دستگاه پخت نان و تنور سنگک رستورانی، انتخابی عالی است. با این دستگاه علاوه بر کاهش هزینه ها و بهبود کیفیت نان، به خدمات خود سرعت بخشیده و مشتریان بیشتری را جذب خواهید کرد.
ارسال نظر