معاون برنامهریزی، بودجه و نظارت شرکت توسعه معادن و فلزات عنوان کرد؛
رشد قابل توجه هفت پروژه طرح پیشرانان پیشرفت/ خبرهای خوب از طرحهای توسعه آتی شرکت توسعه معادن و فلزات
معاون برنامهریزی، بودجه و نظارت شرکت توسعه معادن و فلزات در خصوص طرح های این مجموعه گفت: این شرکت در مجموع هفت پروژه تحت عنوان پروژههای پیشرانان پیشرفت ایران دارد یکی از این پروژهها، دو واحد گازی نیروگاه سمنان است این پروژه در واقع نخستین پروژه از مجموعه پروژههای پیشرانان پیشرفت ایران متعلق به شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات است که در آستانه افتتاح است.
آرمان ملی آنلاین - محمدحسین قائمیراد افزود: دیگر پروژه «ومعادن»،آهن و فولاد الماس آرتاویل، فولاد اقلید پارس، صباامید غرب و صبانور از دیگر پروژههای پیشرانان پیشرفت ایران به شمار میآید و دو پروژه از پروژههای پیشرانان پیشرفت ایران نیز مربوط به شرکت فولاد کردستان است.
وی همچنین اضافه کرد: پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی در سمنان نیز توسط شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات در حال اجرا است که البته این پروژه جزو پروژههای پیشرانان پیشرفت ایران نیست.
وی ادامه داد: هر کدام از این هفت طرح در مراحل خاصی قرار دارند برخی در مرحله گرفتن مشاور و برخی در مرحله گرفتن پیمانکار و … هستند ،به طور مثال پروژه صبا نور در مرحله جانمایی، گرفتن زمین، اخذ مجوزهای محیط زیستی و سایر مجوزها است و قرار است به زودی احداث شود.
وی در خصوص پیشرفت این پروژه ها گفت: بعضا موانعی برای انجام این پروژهها وجود دارد و ممکن است سرعت پیشرفت این پروژها کم باشد اما معمولا وقتی تجهیزات پروژه می رسد رشدی قابل توجه انجام میشود.
محمدحسین قائمیراد اظهار کرد: سعی ما در این است که اگر هم عقب ماندگی وجود دارد طی ماه های آینده با ترزیق پول و نظارتی که بر اجرای پروژه ها داریم این عقب ماندگی ها سریع تر جبران شود، در حال حاضر در بحث ثبت سفارش ورود کرده ایم و این بخش را مدیریت می کنیم و در تلاش هستیم سرعت اجرای تمام پروژهها را با تامین نقدینگی، بالا ببریم.
وی ادامه داد: بحث تامین تجهیزات و همچنین تامین ارز سبب شد در برخی جاها سرعت کاری ما گرفته شود به طور مثال در پروژه آرتاویل مشاور و پیمانکار انتخاب شدهاند و کار در حال انجام است و در حال ثبت سفارش هستیم.
وی گفت: در میان این پروژهها بیشترین پشرفت را پروژه سمنان ازآن خود کرده است ، دو واحد گازی نیروگاه سمنان هر یک به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات و در مجموع به ظرفیت ۳۶۶ مگاوات است این پروژه در واقع نخستین پروژه از مجموعه پروژههای پیشرانان پیشرفت ایران که آماده افتتاح است. مجموع سرمایهگذاری انجام شده در این پروژه ۳۹ میلیون یورو در بخش ارزی و ۱۱۹۰ میلیارد تومان در بخش ریالی است.
معاون برنامهریزی، بودجه و نظارت بر شرکتهای ومعادن اظهار کرد: در بخش انرژی و فضای زیست محیطی مشکلاتی را داریم که در حال پیگری آن ها هستیم به عنوان مثال در پروژه آرتاویل ما هنوز نتوانسته ایم تاییدیه تهیه خوراک گاز را بگیریم.
قائمیراد توضیح داد: در بحث گاز نیز نه تنها مجموعه ما بلکه بیشتر واحد های فولادی نیز با آن درگیر هستند حتی برخی از این شرکت ها به سبب کمبود گاز خطوط تولیدی خود را تعطیل کرده اند معضل قطعی برق تابستان و قطعی گاز در زمستان وجود دارد دولت در سالهای اخیر با چالش جدی در تامین برق روبرو شده است در چنین شرایطی هدف تولید ۱۰ هزار مگاوات برق توسط مجموعههای بزرگ فعال در بخش معدن و صنایع معدنی کشور تعریف شد در این خصوص نیز ما به برخی از شرکت ها اعلام کردیم در بحث خرید ژنراتور ورود کنند.
وی گفت: بر همین اساس نیز پروژه نیروگاه برق سمنان، مقرر شده ۳۶۶ مگاوات از این برق توسط مجموعه «ومعادن» تامین شود پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی در سمنان توسط شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات و با سرمایهگذاری ارزی ۳ میلیون یورویی و ریالی ۲۷ میلیارد تومانی در حال اجرا است.
وی در خصوص عملکرد این شرکت در بورس گفت: در بورس شاخص ما رشد مثبتی داشته است و امیدوار هستیم این رشد با ثبات همراه باشد عملکرد قابل قبول شرکت در تابلوی معاملات سهام سبب شده «ومعادن» به یکی از گزینه های اول سهامداران و سرمایهگذاران تبدیل شود سهامداران باید نگاه بلندمدت به این شرکت و سهام آن داشته باشند تا در آیندهای نه چندان دور از بازدهی مناسب و مطمئنی برخوردار شوند.
وی در خصوص طرح های آتی این شرکت نیز گفت: پروژه هایی هستند که قرار است ما در آینده آن ها را انجام دهیم و یا به عنوان سرمایه گذار به آن ها ورود کنیم مانند یک واحد تولید فروسیلیکو منگنز در شیروان ، پروژه آریا تایر هامون است و پروژه های دیگر که سال آینده به صورت جدی تر این پروژه ها را پیگیری و سرعت بیشتری به انجام این پروژه ها خواهیم داد.
منبع: چیلان
ارسال نظر