اجرای بانکداری دیجیتال بدون اجرای روابط عمومی دیجیتال مفهمومی نخواهد داشت
مدیر روابط عمومی بانک ایران زمین، با اشاره به اهمیت ارتباط با مشتری در بانکداری دیجیتال گفت: در سال های اخیر ظهور شبکه های اجتماعی رابطه با اندک مشتریان را به یک ارتباط گسترده تبدیل کرده است. مشتریانی که جلب اعتماد آنها به خصوص در ارائه خدمات مالی نیازمند ارتباطی نزدیکتر و دوسویه است.
آرمان ملی آنلاین -سید محمد حسین استاد مدیر روابط عمومی این بانک گفت: اگر نگاهی به شیوه های ارتباطی در عصر نوین با ظهور رسانه های جدید بی اندازیم خواهیم دید که جمع کثیری از افراد اجتماع از کودک تا بزرگ در شبکه های اجتماعی در حال فعالیت هستند. بسیاری از شرکت ها دلیل خود را برای حضور در شبکه های اجتماعی ارتباط مستقیم با مخاطبین و معرفی محصولات به آنها می دانند و در واقع بازاریابی دهان به دهان امروز در شبکه های اجتماعی ظهور یافته است.
وی افزود: با ظهور شبکه های اجتماعی مقوله هایی مانند برند، بازاریابی، ایجاد اعتماد و ارتباط با افراد ذی نفوذ و معروف همه در یک جا در هم آمیخته اند. بنابراین با توجه به اینکه همه این موارد امروز در شبکه های اجتماعی ظهور یافته اند بنابراین روابط عمومی باید این موضوعات را با هم ترکیب کند.
از این رو اجرای بانکداری دیجیتال بدون اجرای روابط عمومی دیجیتال و بدون ارائه خدمات در شبکه های اجتماعی مفهمومی نخواهد یافت.
استاد با بیان این موضوع که شبکه های اجتماعی، روابط عمومی و ارتباطات را تقویت کرده است اظهار داشت: پیش از این روابط عمومی ها تمرکز خود را برروی ذی نفعان، افراد پرنفوذ، سرمایه گذران و طیفی اندک از جامعه قرار می دادند. اما با ایجاد شبکه های اجتماعی و رشد آنها در میان طیف های گسترده ای از جامعه، سرعت انتقال پیام و ماندگاری آن و گستردگی دریافت کنندگان پیام بیشتر شده است.
وی افزود: مشتریان دیجیتالی دیگر به شعبه مراجعه نمی کنند، اما به لحاظ ارتباطی، رابطه آنها با بخش های مختلف بانک ها بیشتر شده است. بانکها امروز از طریق بررسی رفتار مشتری و همچنین دنبال کردن خواسته های آنها در شبکه های اجتماعی سعی دارند با ایجاد یک رابطه نزدیکتر ضمن ارائه خدمات شخصی سازی شده، اعتماد مشتریان را جلب کنند.
مدیر روابط عمومی بانک ایران زمین با اشاره به این موضوع که بانک ها امروز برای ارائه خدمات مالی باید یک رابطه دیجیتالی با مشتریان خود ایجاد کنند گفت: این رابطه باید فراتر از پشتیبانی و ارائه خدمات آنلاین به مشتریان باشد. ما در آینده باید ابزارهایی در اختیار مشتریان قرار دهیم که ضمن دریافت خدمات آنلاین بتواند به مشتری در پس انداز، سرمایه گذاری، نحوه استفاده از خدمات، انتخاب گزینه های مختلف و ارائه خدمات شخصی سازی شده کمک کند.
استاد افزود: مشتری در فضای دیجیتال منتظر نخواهد بود، در واقع ما باید در همه حال کنار مشتری باشیم در تمامی کنالهایی که او در آنها حضور دارد، خواه شبکه های اجتماعی و یا کانال های آنلاین تعریف شده در سایت بانک ها و فضاهای دیگر باشد.
وی در خصوص اجرای روابط عمومی دیجیتال در بانک ایران زمین و همسویی آن در ارتباط نزدیک با مشتریان گفت: در حال حاضر بسیاری از این موارد از جمله تعامل با مشتریان در شبکه های اجتماعی در راستای بانکداری دیجیتال، برقراری کانال های مختلف ارتباطی برای مشتریان و همچنین برنامه ریزی برای ارائه خدمات در این حوزه انجام شده است و بزودی اتفاقات مهمی در این حوزه خواهد افتاد.
به گزارش روابط عمومی بانک ایران زمین، وی در پایان گفت: بانکداری دیجیتال الزاماتی مانند ابزار دیجیتال، روابط عمومی دیجیتال، ارتباط با مشتری دیجیتال و مشتریان دیجیتال می خواهد و هر کدام از اینها که نباشد خللی در کار ایجاد خواهد کرد
ارسال نظر