واریزی چهار میلیون و ۴۱۰ هزار تومانی مستمری بگیران در راه است
رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) اعلام کرد که براساس بودجه سال ۱۴۰۴، افزایش ۴۰ درصدی مستمری در سال آینده در نظر گرفته شده است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سیدمرتضی بختیاری شب گذشته در برنامه صف اول با عنوان کمیته امداد و محرومیت زدایی، در مورد افزایش ۴۰ درصدی مستمری در سال آینده گفت: اکنون به خانوارهای یک نفره یک میلیون تومان، خانوارهای دو نفره یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان، خانوارهای سه نفره ۲ میلیون تومان، خانوارهای چهار نفره ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و خانوارهای پنج نفره و بالاتر ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان مستمری ماهانه پرداخت میشود.
وی ادامه داد: بر این اساس، مستمری خانوار یک نفره از یک میلیون به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و مستمری خانوار دو نفره از یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان به یک میلیون و ۹۸۸ هزار تومان افزایش مییابد، مستمری خانوار سه نفره و چهار نفره نیز به ترتیب به ۲ میلیون و ۸۰۰ و سه میلیون و ۵۷۷ هزار تومان خواهد رسید و با احتساب رشد ۴۰ درصدی، خانوار پنج نفره و بیشتر نیز سال آینده چهار میلیون و ۴۱۰ هزار تومان مستمری دریافت خواهند کرد.
ارسال نظر