| کد مطلب: ۱۱۴۷۲۴۰
لینک کوتاه کپی شد

قیمت سکه سر به فلک کشید

بازارهای مالی در هفته پایانی آبان‌ماه با رشد قابل توجهی همراه بودند و طلای آبشده با افزایش ۵.۹ درصدی پیشتاز این رشد بود. همچنین سکه، بازار سرمایه و دلار نیز شاهد رشد قابل توجهی بودند. در این میان، عدم قطعیت‌های سیاسی و اقتصادی از جمله قطعنامه شورای حکام و تحولات مرتبط با دولت جدید آمریکا، تأثیراتی بر بازارها داشت.

قیمت سکه سر به فلک کشید

به گزارش آرمان ملی آنلاین، در هفته پایانی آبان‌ماه، بازارهای مالی مسیر صعودی را طی کردند و همگی با رشد قابل توجهی مواجه شدند. طلای آبشده در این هفته پیشتاز رشد بازارها بود و افزایش ۵.۹ درصدی را به ثبت رساند. این در حالی است که در هفته گذشته بازار طلای آبشده یکی از بزرگترین کاهش‌ها را تجربه کرده بود.

بازار سکه نیز با بازگشت به کانال ۵۲ میلیون تومانی، رتبه دوم رشد بازارها را به خود اختصاص داد. همچنین، بازار سرمایه با ثبت رشد ۵.۱ درصدی در جایگاه سوم قرار گرفت. در دو هفته گذشته، شاخص کل بورس بیش از ۹ درصد رشد داشته است. طلای جهانی نیز پس از ریزش شدید در هفته گذشته، در این هفته رشد ۴.۸ درصدی را تجربه کرد.

بازار ارز نیز در این هفته شاهد افزایش قیمت‌ها بود. قیمت دلار تهران، دلار هرات و درهم امارات همگی بیش از ۱.۵ درصد رشد داشتند. با این حال، طی سه هفته اخیر، قیمت دلار چهار بار تلاش کرده است تا وارد کانال جدیدی شود، اما همچنان موفق نبوده است. بازار معتقد است که این محدوده برای بازارساز خط قرمز است و در کوتاه‌مدت از این سطح عبور نخواهد کرد.

در حالی که بازارهای مالی در مسیر صعودی قرار داشتند، عدم قطعیت‌هایی نیز بر این روند تأثیر گذاشت. یکی از این عدم قطعیت‌ها، قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بود که به مذاق جناح افزایشی بازار خوش آمد. اما اظهارات رافائل گروسی، مدیرکل آژانس، باعث شد که اثر منفی این قطعنامه تا حدودی کاهش یابد.

موضوع دیگر که بر بازار تأثیرگذار بود، چیدمان کابینه جدید دونالد ترامپ پس از پیروزی در انتخابات آمریکا بود. بازار به دقت این تحولات را دنبال می‌کند. همچنین، تکذیب خبر دیدار ایلان ماسک با نماینده ایران در نیویورک توسط وزارت خارجه کشورمان نیز موجب تغییرات جزئی در فضای بازار شد.

در نهایت، اختلاف نظر تجار و بانک مرکزی در خصوص ترخیص کالاهای وارداتی، موضوع دیگری بود که بر بازار ارز تأثیر گذاشت. تجار بر ترخیص درصدی کالا تأکید دارند، در حالی که بانک مرکزی خواستار دریافت کد ساتا و شناسایی منبع ارز است. بانک مرکزی در این هفته در اتاق بازرگانی درباره امکان بازنگری در این تصمیم صحبت کرد، اما فعالان بازار معتقدند که این تصمیم تنها در صورتی عملی خواهد شد که بازارساز در تأمین ارز کافی موفق باشد.

منبع : خبر آنلاین

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار