غذاهایی که شبیه اندامهای بدن هستند!
در این خبر به بررسی اعضای بدن انسان که شبیه به ماده غذایی است، پرداختهایم. جالب اینکه اگر غذایی را مصرف کنیم که شبیه اندام یا قسمت خاصی از بدن است، از سلامت آن اندام حمایت کرده ایم.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، آیا تا به حال برایتان پیش آمده است که به یک ماده غذایی نگاه کنید و در مورد اینکه چقدر شبیه به یک عضو خاص بدن است، متعجب شوید؟ بسیاری از مردم بر این باور هستند که اگر غذایی را مصرف کنیم که شبیه اندام یا قسمت خاصی از بدن است، از سلامت آن اندام حمایت کرده ایم و در کمال تعجب باید بگوییم که این موضوع حقیقت دارد!
باشگاه خبرنگاران نوشت: نکاتی که در ادامه مورد بررسی قرار میگیرند، از طریق وب سایت کتابخانه ملی پزشکی آمریکا قابل دسترسی هستند.
- هویج و چشم
تحقیقات نشان میدهند که بانوان با مصرف بیش از دو وعده هویج در هفته، خطر ابتلا به گلوکوم را تا ۶۴ درصد کاهش میدهند. هویج سرشار از بتاکاروتن است و ممکن است به بازیابی توان بینایی کمک کند. هویج همچنین منبع غنی لوتئین است. با استناد به مطالعات معتبر، افزایش مصرف لوتئین ارتباط نزدیکی با کاهش ریسک آب مروارید دارد.
- قارچ و گوش
تنها کافیست یک قارچ را از وسط نصف کنید تا متوجه شباهت آن با گوش شوید. مصرف قارچ به دلیل محتوای بالای ویتامین دی با بهبود قدرت شنوایی مرتبط است. این ماده غذایی مغذی برای حفظ شنوایی و تقویت استخوان ها، به ویژه سه استخوان ظریف در گوش که سیگنالهای صوتی را به مغز منتقل میکنند، حیاتی است.
- لوبیا قرمز و کلیه
نه تنها این لوبیا ظاهری دقیقا مشابه کلیه دارد، بلکه فواید معجزه گر آن هم باورنکردنی است. لوبیا حاوی فیبر محلول و نامحلول است و چربی کمی دارد، بنابراین ضمن ارتقا سلامت قلب و عروق، قند خون را نیز تثبیت میکند. لوبیا همچنین منبع عالی منیزیم و پتاسیم است. تحقیقات نشان داده است که کمبود منیزیم و پتاسیم میتواند خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش دهد.
گوجه و قلب
آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چه چیزی باعث ایجاد رنگ قرمز گوجه فرنگی شده است؟ برای پاسخ به این سوال باید از ماده مغذی مفیدی به نام لیکوپن تشکر کنیم. فعالیت آنتی اکسیدانی لیکوپن قویتر از سایر کاروتنوئیدها است و تحقیقات نشان داده اند که ممکن است به طور قابل توجهی خطر سکته مغزی را کاهش دهد.
- گردو و مغز
این ماده غذایی خوشمزه حاوی چندین ترکیب محافظ عصبی، از جمله ویتامین ای، فولات، ملاتونین، چربیهای امگا ۳ و انواع آنتی اکسیدانها است؛ همه موادی که به سلامت مغز کمک میکنند. تحقیقات نشان میدهند که مصرف مواد غذایی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا مانند گردو میتواند آسیب پذیری افزایش یافته در برابر استرس اکسیداتیو را که در دوران پیری رخ میدهد، کاهش دهد، طول زندگی توام با سلامتی را افزایش داده و عملکرد شناختی و حرکتی را در سنین بالا ارتقا دهد.
- آووکادو و رحم
این ماده غذایی خوشمزه و متمایز، سرشار از چربیهای سالم، ویتامین B ۶ و پتاسیم است. به عنوان یک میوه تقویت کننده رحم، آووکادو سطح استروژن را افزایش داده و به تقویت دیوارههای رحم کمک کند. حتی گفته میشود که آووکادو با افزایش موفقیت IVF نیز مرتبط است.
- انگور و ریهها
فلاونوئیدهای انگور که عمدتا آنتوسیانین و عامل رنگ قرمز و بنفش دانههای این میوه به شمار میروند، به واسطه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود شناخته شده اند. تحقیقات نشان داده است که آنتوسیانینها تولید مخاط و ترشحات التهابی را کاهش میدهند؛ بنابراین به ما کمک میکنند که ریههای خود را پاک نگه داریم.
- زیتون و تخمدانها
این میوه شگفت انگیز نه تنها به وعدههای غذایی شما طعم میبخشد، بلکه نقش مهمی در حفظ سلامت و عملکرد تخمدانها دارد. بانوانی که مقدار قابل توجهی روغن زیتون در رژیم غذایی خود مصرف میکنند، کاهش ۳۰ درصدی خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تجربه خواهند کرد. هرچند مکانیسم دقیق این عملکرد همچنان ناشناخته است، اعتقاد بر این است که چربیهای مفید موجود در روغن زیتون به مبارزه با ژنهای سرطان زا کمک میکنند.
- سیب زمینی شیرین و پانکراس
سیب زمینی شیرین با تقویت عملکرد پانکراس و کاهش خطر حداکثر ۵۰ درصدی ابتلا به سرطان این اندام در ارتباط است. این ماده غذایی همچنین با آزاد کردن آرام و تدریجی قند در جریان خون، به کاهش سطح قند خون کمک میکند.
- زنجبیل و معده
زنجبیل یک متد درمانی طبیعی فوق العاده برای ناراحتی معده، بیماری حرکت و حالت تهوع (تهوع صبحگاهی، شیمی درمانی و غیره) است. این ماده غذایی جادویی نه تنها به تسکین حالت تهوع کمک میکند، بلکه در مورد سوء هاضمه و درد ناشی از آن نیز همچون نوعی ناجی وارد عمل میشود.
- کرفس و استخوانها
کرفس به طور خاص برای حفظ سلامت استخوانها مفید است. استخوانها در میان سایر مواد معدنی از ۲۳ درصد سدیم تشکیل شده اند و خوشبختانه کرفس حاوی سدیم، منگنز، منیزیم، کلسیم و فسفر است. بدون وجود مواد معدنی کافی در رژیم غذایی، بدن باید نیاز خود را از استخوانها استخراج کند که منجر به ضعف آنها میشود. علاوه بر این، کرفس منبع عالی ویتامین K محسوب میشود که به جلوگیری از کاهش تراکم استخوان ستون فقرات و تحلیل استخوانی در دوران یائسگی بانوان کمک میکند.
ارسال نظر