العین مانع از تاریخسازی الزعیم
تاج و تخت الهلال با کلی رکورد به باد رفت
سلطه الهلال بر فوتبال آسیا و ثبت پیروزیهای متوالی و شکستناپذیری این تیم مقابل العین، حتی بهصورت موقت، شکسته شد و این تیم بالاخره طعم تلخ شکست را تجربه کرد.
به گزارش آرمان ملی آنلاین ، بدون شک استادیوم هزاع بن زاید امارات یکی از تلخترین و نحسترین استادیومها برای الهلال و هوادارانش خواهد بود. جایی که این تیم با شکست مقابل تیم شایسته و سختکوش العین، علاوه بر اینکه رکوردهای زیادی را از دست داد، ممکن است رویایش برای رسیدن به پنجمین قهرمانی آسیا نیز نابود شود.
دیدار رفت از مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا که به فینال غرب آسیا نیز معروف شده است، میبایست روز گذشته میان تیمهای الهلال و العین برگزار میشد. اما وضعیت عجیب و غریب آب و هوا در امارات و بهخصوص شهر العین و شرایط ناپایدار جوی و تبدیل شدن خیابانها و اماکن این کشور به یک استخر بزرگ، سبب شد تا این مسابقه با ۲۴ ساعت تاخیر برگزار گردد. موضوعی که ممکن است در ثبت نتیجه عجیب و غریب دیدار امشب بیتأثیر نبوده باشد.
الهلال در شبی که مدافعان و دروازهبانش مرتکب ۳ خطای پنالتی شدند، با نتیجه ۴ بر ۲ مغلوب العین شد تا رکوردها و دستاوردهای زیادی برای این تیم از دست برود. علاوه بر اینکه روند ۳۴ پیروزی متوالی الهلال شکسته شد، این تیم نخستین شکست خود در این فصل را نیز متحمل گردید تا رویای آنها برای به پایان رساندن یک فصل بدون شکست به پایان برسد.
برای بررسی روند صعودی و عجیب و غریب الهلال باید به ابتدای فصل برگردیم. الهلال فصل را با نتایج ضعیف و ناکامی در تورنمنت باشگاههای عربی آغاز کرد. آنها پس از توقف مقابل الاهلی طرابلس و شکست برابر السد، به زحمت راهی دور بعد شدند ولی در مسابقه فینال با شکست برابر تیم ۱۰ نفره النصر و در شب بریس کریستیانو رونالدو، جام را به رقیب دیرینه واگذار کردند. با این حال، لیگ برای آنها با پیروزی مقابل ابها آغاز شد. الزعیم تا هفته ششم صاحب ۵ پیروزی و یک تساوی شد البته در این میان سبک بازی تیم در برخی بازیها از جمله دیدار با الاتحاد که تیم توانست شکست سه بر یک را با پیروزی چهار بر سه عوض کند، منجر به برخی انتقادات از عملکرد تیم ژرژ ژسوس شد.
دو تساوی پیاپی مقابل نوبهار ازبکستان و تیم نهچندان قدرتمند ضمک، موج انتقادات از ژسوس را افزایش داد. در آن مقطع از فصل، نیمار که به ترکیب الهلال اضافه شده بود عملاً تاثیری در روند بازی و نتایج تیمش نداشت. این موضوع سبب شد تا هواداران الهلال سرمربی پرتغالی را به ناتوانی در استفاده از کاپیتان تیم ملی برزیل متهم کنند. عجیب این است که در ابتدای فصل حتی هشتگهایی برای اخراج و برکناری ژسوس در فضای مجازی و توسط هواداران الهلال منتشر شد اما مدیران باشگاه بسیار صبورتر از هواداران این تیم بودند و به سرمربی با تجربه خود اعتماد داشتند.
امپراطوری الهلال از یک بازی جام حذفی و پیروزی ضعیف مقابل تیم دسته دومی الجبلین آغاز گردید. آبیها با ارائه یک بازی ضعیف به سختی از سد حریف خود گذشتند که این موضوع بار دیگر انتقادات از ژسوس را افزایش داد. اما پس از آن بود که آبیهای ریاض روی غلتک افتاده و ابتدا الشباب را شکست داده و سپس در استادیوم آزادی تهران با سه گل نساجی را مغلوب کردند. دیداری که نیمار اولین و تنها گل خود برای الهلال را در آن مسابقه به ثمر رساند.
الهلال سپس یکی پس از دیگری حریفان خود را در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا، لیگ حرفهای عربستان و جام حذفی شکست داد. آنها این اواخر نیز هر دو مسابقه سوپر جام عربستان را برابر النصر و الاتحاد برنده از زمین خارج شدند. آبیهای ریاض در زمان برگزاری جام ملتهای آسیا، سه بازی دوستانه مقابل اینتر میامی، النصر و الغرافه قطر را نیز برنده شدند اما در آمار و ارقام این تیم لحاظ نشده چرا که تنها بازیهای رسمی مدنظر قرار دارد.
نکته عجیب و باورنکردنی این است که الهلال در فصل رویایی خود ۵ مرتبه توانسته تیم الاتحاد که قهرمان فصل گذشته لیگ عربستان است، را شکست دهد و اگر پیروزی در تورنمنت ریاض را نیز محاسبه کنیم آنها سه بار نیز النصر را مغلوب کردهاند که این نشان دهنده آمار و ارقام فوقالعادهای است که الزعیم از خود برجا گذاشته است. ضمن اینکه آنها دو مرتبه نساجی و دو بار نیز سپاهان را از پیش روی برداشتند.
با این حال آمار فوقالعاده الهلال در این فصل با شکست غیرمنتظره مقابل العین به پایان رسید. آنها پس از ۴۲ مسابقه شکست ناپذیری در تمامی رقابتها، نخستین باخت خود را تجربه کردند. آبیها در این فصل عنوان قهرمانی سوپرجام را به دست آورده و به مرحله نیمه نهایی جام حذفی صعود کردند. این تیم هماکنون با ۱۲ امتیاز برتری نسبت به النصر در صدر جدول ردهبندی لیگ حرفهای عربستان قرار دارد و شاید مصدومیت بد موقع الکساندر میتروویچ، بهترین گلزن این تیم و غیبت برابر العین هم در ثبت این نتیجه اثرگذار بوده باشد.
الهلال دستاورد بزرگی را در این فصل به ثبت رساند. آنها با ۳۴ پیروزی پشت سر هم، رکورد طولانیترین پیروزیهای متوالی در تاریخ فوتبال را به نام خود ثبت کردند. ضمن اینکه آبیهای ریاض همچنان رکورددار طولانیترین بردهای پشت سر هم در تاریخ لیگ حرفهای عربستان با ۲۰ پیروزی هستند که میتوانند این آمار را در لیگ داخلی افزایش دهند. باید به خط دفاعی فوقالعاده الهلال نیز اشاره کرد که آنها در ۳۴ بازی اخیر در تمامی رقابتها که با پیروزی پشت سر گذاشته بودند، فقط ۱۵ بار دروازه خود را باز شده دیدند و در ۲۷ مسابقه نیز کلینشیت کرده بودند، اما فقط در دیدار برابر العین چهار مرتبه دروازه آنها باز شد.
به هر شکل سلطه و امپراطوری الهلال پس از خلق آمار و رکوردهای عجیب و غریب و ثبت پیروزیهای متوالی به پایان رسید. با این حال، الزعیم همچنان امیدوار است تا در بازی برگشت و با جبران شکست برابر العین، راهی فینال لیگ قهرمانان آسیا شود. آنها همچنان شانس کسب قهرمانی لیگ عربستان بدون تحمل هیچ شکستی را دارند و ضمن اینکه در جام حذفی نیز مدعی قهرمانی محسوب میشوند.
ارسال نظر