کاهش سریع فشار خون با این مواد غذایی
استاد طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران چگونگی کاهش فشار خون در منزل توسط برخی مواد غذایی را تشریح کرد.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، آزاده زارعی، استاد طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با فارس در پاسخ به این پرسش که«برای کاهش فشار خون در منزل چه کاری انجام دهیم؟»،اظهار داشت: مواد ترش میتوانند فشار خون را کاهش دهند؛ مثلا خوردن آبغوره یا مصرف سرکه، مقداری میتواند فشار خون را پایین بیاورد.وی ادامه داد: اما اگر فردی دچار فشار خون است باید درمان را اساسی تر انجام دهد.این متخصص طب ایرانی خاطرنشان کرد: از برخی گیاهان داروهای تهیه شده مثلا به شکل کپسول در آمده یا عرق برخی گیاهنا روی فشار خون و قلب موثر هستند.زارعی یادآور شد: مثلا زعفران فشار خون را تنظیم میکند و اگر فردی فشار خونش بالا باشد فشارش را پایین میآورد.
ارسال نظر