از افسردگی ریچارلیسون تا درد و رنج اینیستا
خطر در کمین ستارههای بزرگ: مراقب روانتان باشید!
مصاحبه اخیر ریچارلیسون درباره مشکلات روانی، دنیای فوتبال را تحت تاثیر قرار داده ولی او اولین فوتبالیستی نیست که به این معضل دچار شده است.
به گزارش آرمان ملی آنلاین ، ریچارلیسون، ستاره برزیلی تاتنهام، چند روز پیش در یک مصاحبه به مشکلات روانی و درگیریاش با افسردگی اعتراف کرد و گفت مدتی به روانپزشک مراجعه میکرد. اما او اولین فوتبالیستی نیست که با مشکلات روانی دست و پنجه نرم میکند و روز به روز به تعداد ستارههایی که بیپروا از افسردگی و دیگر مشکلات روحی صحبت میکنند اضافه میشود.
گاهی مردم فراموش میکنند که فوتبالیستها، این افراد مشهور و ثروتمند که میلیونها هوادار دارند هم انسان هستند. در گذشته اعتراف به مشکلات روحی تابو بود و فوتبالیستها جرات صحبت درباره آن را نداشتند ولی حالا شرایط متفاوت شده است.
به جز ریچارلیسون که اخیرا درباره این مشکل صحبت کرد در گذشته چند ستاره دیگر فوتبال هم به صراحت درباره مشکلات روحی-روانیشان صحبت کردهاند.
رافینیا: فکر میکردم فقط برای دیوانهها است
همتیمی ریچارلیسون در تیم ملی برزیل و ستاره بارسا از جمله کسانی است که به صورت علنی درباره مشکلات روانی صحبت کرده و از فوتبالیستها خواسته بود از مراجعه به روانپزشک نترسند.
او گفته بود: "من خودم فکر میکردم رفتن به روانپزشک کار دیوانهها است ولی بعد فهمیدم این کار چقدر برای همه و حتی برای فوتبالیستها مهم است. من سالها به روانپزشک مراجعه میکردم و این خیلی به من کمک کرد".
درد و رنج اینیستا
اینیستا، زننده گل قهرمانی اسپانیا در جام جهانی، هم از این مشکلات رنج میبرد. او با وجود موفقیت فوقالعاده در بارسا و تیم ملی اسپانیا از چنگال زهرآگین افسردگی در امان نبود. اینیستا از زمان مرگ ناگهانی رفیقش دنی یارکه احساس کرد حالش خوب نیست. همان دوستی که اینیستا گل تاریخیاش در فینال جام جهانی آفریقای جنوبی را به او تقدیم کرده بود.
اینیستا بعدها اعتراف کرد که به افسردگی دچار بوده و گفت: "آنقدر حالم بد بود که منتظر بودم شب بشود که قرص بخورم و بخوابم. تا زمانی که این را تجربه نکنید نمیفهمید از چه حرف میزنم".
تروماهای دله آلی
دله آلی زندگیای پر از فراز و نشیب داشته است. پسری که با خشونت خانوادگی بزرگ شده و در هشت سالگی رو به مصرف مواد مخدر آورد و مدتی به الکل معتاد بود. آلی که از فوتبال انگلیس بیرون رانده شد و به ترکیه و بشیکتاش پیوست بعدها اعتراف کرد که در ترکیه و بعد از بازگشت به انگلیس به شدت افسرده بوده و در مصرف الکل و قرصهای خوابآور زیادهروی میکرد.
آلی اعتراف کرد که یک روز از خودش خسته شده و به مرکز بازپروری رفته و در آنجا از کمکهای روانشناس استفاده کرده است. دله آلی گفت: "تصمیم گرفتم به بازپروری بروم و آنجا روانشناسها به من کمک کردند هم اعتیاد را ترک کنم و هم از نظر روانی به زندگی برگردم".
ارسال نظر