موضع انتخاباتی همتی اعلام شد
همتی گفت: «در مجلس یک مصوبه خیلی ضعیفی درباره واردات خودروی دست دوم را نتوانستند به نتیجه برسانند. آیا امیدی است که این مجلس تمام مشکلات جدی کشور را حل کند؟»
به گزارش آرمان ملی آنلاین: استاد دانشگاه تهران گفت: «امیدوارم خانه گفتگوی دانشگاه تهران مطلعی برای همفکری و همنشینی و دیالوگ بیشتر باشد تا با همدیگر بتوانیم مشکلات کشور را حل کنیم. همه ما در داخل یک کشتی هستیم، این کشتی را باید همه با هم مواظبت کنیم.»
به گزارش ایسنا، عبدالناصر همتی استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران در نشست خانه گفت وگوی دانشگاه تهران که با حضور بیش از ۸۰ استاد دانشگاه تهران از طیفهای فکری متفاوت و چهرههای سیاسی از احزاب و گروههای سیاسی مختلف در تالار شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: «از موقع انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ خواهشم از مردم این بود که با صندوق قهر نکنیم. همین الآن هم همین عقیده را دارم. هنوز هم معتقدم نباید با صندوق رأی قهر کرد، برای اینکه معتقد هستم باید از فرصتها استفاده کرد تا بتوانیم تکثر سیاسی را بالا ببریم.»
وی با طرح برخی مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور، تجدید نظر جدی در بررسی صلاحیتها را به عنوان یک خواسته مطرح کرد و گفت: «حکمرانی ما مشکل دارد. این را حل نکنیم مسئله مربوط به انتخابات هم حل نمیشود.»
همتی با تاکید بر اینکه یک دولت مقتدر و یک مجلس مقتدر باید مسائل اساسی را حل کند، تصریح کرد: «در مجلس یک مصوبه خیلی ضعیفی درباره واردات خودروی دست دوم را نتوانستند به نتیجه برسانند. آیا امیدی است که این مجلس تمام مشکلات جدی کشور را حل کند؟»
همتی افزود: «امیدواریم که این انتخابات پرشور باشد به خاطر اینکه کشور ما و امنیت ملی ما به این وابسته است. تخفیف یا تشدید تحریمها به نتیجه انتخابات حتماً وابسته است؛ بنابراین هیچ کدام از ما نمیتوانیم آرزو داشته باشیم که خدای ناکرده کشور ضعیف شود.»
وی با بیان اینکه ولی واقعیت را نمیتوانیم کتمان کنیم، ادامه داد: «من استاد دانشکده هستم و هر روز دانشجو میآید برای نمره بالای ۱۷ با من چانهزنی میکند. میگویم شما چرا این قدر چانهزنی میکنید، میگوید به خاطر اینکه با نمره زیر ۱۷ نمیتوانم اپلای کنم. نه اینکه دانشگاه تهران بد باشد، ولی واقعیتش این است که مردم و جوانها و طبقه متوسط این راهی که داریم جلو میرویم را نمیپذیرند و نمیپسندند.»
استاد دانشگاه تهران ادامه داد: «ما تا نتوانیم تعامل را در داخل خانه خومان و در داخل کشور و بین خودمان و کشورهای دیگر برقرار کنیم، نمیتوانیم کار را پیش ببریم.»
انتهای پیام
ارسال نظر