کاهش فشارخون و التهاب با این سبزی
یکی از بنیانگذاران اپلیکیشن سلامت زوئی درباره فواید سلامتی سبزیی صحبت کرده است که فشارخون و التهاب را کاهش میدهد.
به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از دیلی، پروفسور تیم اسپکتور، متخصص تغذیه، مزایای سبزی فوقالعاده که میتواند به کاهش تورم در بدن و کاهش فشار خون بالا کمک کند را ستود.
این متخصص که استاد کینگز کالج لندن است و به راهاندازی اپلیکیشن بهداشتی زوئی (ZOE) کمک کرد، عملکرد شگفتانگیزی را که چغندر میتواند برای جریان خون شما انجام دهد را به اشتراک گذاشت.
پروفسور اسپکتور توضیح داد که چغندر یک ماده شیمیایی خاص به نام پلیفنول دارد که واقعا در کاهش تورم خوب عمل میکند همچنین دارای نیتراتهایی است که به بزرگتر شدن رگهای خونی کمک میکند.
گفته میشود که این سبزی برای افرادی که ورزش میکنند و برای حفظ فشار خون شما ایدهآل است.
«آنها خواص سلامتی زیادی دارند، حاوی یک پلیفنول شیمیایی دفاعی به نام بتائین هستند که کاملا منحصر به فرد و واقعا برای التهاب مفید است همچنین حاوی پیشسازهای اکسید نیتریک هستند، گازی که برای تغییر رگ های خونی ما مهم است.»
چغندر، فشار خون را در بیشتر افراد حدود ۳ درصد کاهش میدهد. موارد ذکر شده دلایل خوبی هستند که همین الان بیرون بروید، آن را خریداری کنید و از آن لذت ببرید.
چغندر حاوی مقدار زیادی پلیفنول از جمله رنگدانههای منحصر به فرد بتائین و طیف گستردهای از مواد مغذی دیگر مانند ویتامین C، فولات، پتاسیم و فیبر است.
آب چغندر عملکرد ورزشی را در بزرگسالان سالم و ورزشکاران بهبود میبخشد و مطالعات بیشتر نشان داده است که چگونه خوردن چغندر میتواند باعث کاهش فشار خون شود.
چغندر به ویژه غنی از نیترات است. نیتراتها توسط باکتریهای موجود در بزاق شما به اکسید نیتریک تبدیل میشوند و البته باعث انبساط رگهای خونی و در نتیجه افزایش خون میشوند.
این نیروگاه بنفش رنگ در آزمایشهای بالینی نشان داده است که راهی موثر برای کاهش فشار خون همچنین بهبود عملکرد ورزشی و سرشار از آنتی اکسیدانهای کاهشدهنده التهاب است که آن را برای هر کسی که نگران سلامت قلب خود است ایدهآل میکند.
ا
ارسال نظر