رونمایی از بزرگترین کپسولی که برای سفر فضایی انسان ساخته شده است
شرکت آمریکایی اسپیس پرسپکتیو قرار است با ساخت بزرگترین کپسولی که تا به حال برای سفرهای فضایی سرنشیندار ساخته شده است، شیوه تجربه انسان از فضا را متحول کند.
به گزارش آرمان ملی آنلاین ، شرکت اسپیس پرسپکتیو(Space Perspective) یک شرکت مستقر در ایالات متحده قرار است انقلابی در نحوه تجربه انسان از فضا ایجاد کند.
به نقل از آیای، طرح بلندپروازانه آنها شامل بردن افراد به لبه فضا با استفاده از بالنهای فضایی پیشرفته و پیشرفته است.
این شرکت به تازگی تصاویری از کپسول آزمایشی کامل شده سفینه فضایی نپتون خود به نام اکسلسیور(Excelsior) منتشر کرده است.
اکسلسیور که به عنوان بزرگترین کپسول پرواز فضایی ساخته شده تاکنون شناخته میشود، آماده است تا دستهبندی سفرهای فضایی را بازتعریف کند.
تابر مک کالوم، مدیر ارشد فناوری شرکت اسپیس پرسپکتیو که اولین شرکت تجربه پرواز فضایی بدون تولید کربن نیز هست، میگوید: این کپسول فضایی شبیه به چیزی است که جهان تا به حال ندیده است. ما در آستانه یک تغییر خیره کننده هستیم که نه تنها در نحوه تجربه ما انسانها از فضا رقم میخورد، بلکه همچنین آنچه در ذهنمان تداعی میشود وقتی به سفینه فضایی فکر میکنیم را به اوج میرساند. ما در حال تعریف مجدد این موضوع و هموار کردن راه برای سفرهای فضایی قابل دسترس برای سالهای آینده هستیم.
کپسول لوکس با تمام امکانات رفاهی
این کپسول کروی با قطر ۴.۹ متر و ظرفیت تحت فشار بیش از ۶۰ متر مکعب، استانداردهای جدیدی را در سفرهای فضایی ایجاد میکند، چرا که این حجم تقریباً دو برابر سفینه فضایی ویرجین گلکتیک و نیو شپرد متعلق به شرکت بلو اوریجین و تقریباً چهار برابر کپسول کرو دراگون ساخته شرکت اسپیسایکس است.
این کپسول دارای پنجرههای عمودی بزرگ برای نمایش وسیع پانوراما و فناوری نوآورانه پنجره است که از مسافران در برابر طول موجهای مضر نور خورشید محافظت میکند و دمای داخلی را نیز تنظیم میکند.
این کپسول جادار برای میزبانی راحت از ۸ کاوشگر به همراه یک کاپیتان طراحی شده است.
کپسول اکسلسیور دارای فضای داخلی جادار و چندین امکانات رفاهی از جمله اولین سالن فضایی جهان با وایفای و سرویس بهداشتی است.
کاوشگران با این کپسول، سفری ۶ ساعته را آغاز میکنند و از صندلیهای مجلل و امکانات رفاهی داخل این کپسول فضایی لذت میبرند.
دن ویندو سرپرست طراحی کپسول اکسلسیور میگوید: چشمانم پر از اشک شد. دیدن اینکه طرحهای ما به واقعیت تبدیل شده و دانستن اینکه ما مردم را به فضا میبریم تا این تجربه تغییر دهنده زندگی را در این کپسول زیبا داشته باشند، مانند یک رویا است.
قیمت هر بلیت، ۱۲۵ هزار دلار
جالب اینجاست که این کپسول تحت فشار که مسافران را جابجا میکند با استفاده از بالن فضایی با سرعت تقریباً ۱۲ مایل در ساعت بالا میرود.
در بیانیه مطبوعاتی اسپیسپرسپکتیو آمده است: بدون موشک یا نیروهای سنگین گرانشی، این در دسترسترین راه برای سفر به فضا و به آسانیِ سفر با یک هواپیما است.
اسپیس پرسپکتیو قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ سفرهای فضایی خود را آغاز کند.
این شرکت تاکنون حدود ۱۷۵۰ بلیت فروخته است که قیمت هر بلیت ۱۲۵ هزار دلار اعلام شده است.
این شرکت پیشبینی میکند که تا پایان سال جاری میلادی ۴۰۰۰ بلیت بفروشد که رقمی معادل ۵۰۰ میلیون دلار میشود.
بنابراین طبق اعلامیه اخیر این شرکت، اسپیس پرسپکتیو توسعه اولین بالن فضایی خود را به پایان رسانده است و در عین حال فضاپیمای پرتابی آن موسوم به مارین اسپیسپورت وویجر(Marine Spaceport Voyager) در حال گذراندن آخرین مرحله آمادهسازی خود است.
ارسال نظر