| کد مطلب: ۱۰۹۷۲۸۱
لینک کوتاه کپی شد

انقلاب در ساخت خودروی برقی در ایران

ر حاشیه بازدید وزیر صمت، ‌ به صورت نمادین ۵ دستگاه خودروی چانگان CS۵۵ پلاس به مشتریان محترم گروه سایپا تحویل داده شد. قرار است از فردا تحویل ۶۱۰ دستگاه خودروی CS۵۵ پلاس به مشتریان آغاز شود.

انقلاب در ساخت خودروی برقی در ایران

 

 به گزارش آرمان ملی آنلاین: مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ضمن ارائه گزارش جامعی از روند تولید، افزایش کیفیت، کاهش قیمت محصولات جدید گروه سایپا و حرکت انقلابی که گروه سایپا در حوزه خودروهای برقی انجام داده، گفت: به زودی مردم ثمرات کارهای صورت گرفته را خواهند دید.

به گزارش ایسنا، در ایام الله دهه مبارک فجر و در آستانه عید سعید مبعث و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، وزیر صنعت، معدن و تجارت و جمعی از معاونان او با حضور در سایپا در جریان برنامه‌ها و اقدامات توسعه‌ای که گروه خودروسازی سایپا طی ۲۵ ماه گذشته انجام داده است، قرار گرفتند.

محمدعلی تیموری، ضمن اشاره به تنوع طراحی که گروه سایپا در دستور کار خود قرار داده است به تولید محصولات جدید گروه خودروسازی سایپا که شامل شاهین اتوماتیک، اطلس، سهند، پی۹۰، ساینا CNG، شاهین پلاس، ‌سیلک و آریا است، ‌ پرداخته  شد؛ این میزان تنوع از محصولات در صنعت خودروسازی بی نظیر بوده است.

در ادامه، گزارشی از انقلاب پروژه‌های برقی محصولات جدید گروه خودروسازی سایپا شامل آریا (پلاگین هیبرید)، ساینای برقی و سهند برقی ارائه شد که نشان دهنده رویکرد گروه سایپا بر روی خودروهای برقی است؛ خودرو جدید آریا در حال انجام استانداردهای نهایی است.

در این مراسم مدیرعامل گروه سایپا، ‌ افق گروه سایپا در سال‌های آتی به جهت تغییر رویکرد، توسعه محصول به سمت خودروهای هیبرید و برقی با در نظر گرفتن تنوع  طراحی، ‌ محصول و تولید خودروهای ایمن‌تر را مطرح کرد.  

علاوه بر این گزارشی از روند بهره‌وری طی ۲۵ ماه گذشته در گروه سایپا ارائه شد. در این خصوص بهره‌وری گروه سایپا بهبود قابل توجهی یافته به نحوی که هزینه‌های تبدیل (دستمزد و سربار) در شش ماه اول سال جاری به ۶.۸ درصد (سال ۱۴۰۰ این عدد ۱۱.۲درصد بود) رسیده و همچنین شاخص مهم نیروی انسانی با محاسبه هزینه تبدیل هر خودرو ۴۰ درصد شده است. همچنین گروه سایپا تحریم‌های ظالمانه را به یک فرصت تبدیل کرده و توانسته در سال جاری ۴۰۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی ارزی را رقم بزند؛ سال گذشته رقم صرفه جویی ارزی ۲۵۰۰ میلیارد تومان بود. در این راستا پیش بینی شده که فروش گروه سایپا تا پایان سال جاری به ۱۶۰ همت برسد؛ سال گذشته عدد یاد شده ۹۱ همت بود.

در ادامه گزارشی از عملکرد سایپا به عنوان اولین شرکت خودروسازی که با رعایت مصوبات دولت و مجلس نسبت به واردات خودروهای به روز اقدام کرده، ارائه شد. در این حوزه گروه سایپا تا کنون ۳ هزار خودرو چانگان و زوتی را وارد کشور کرده که بخش قابل توجهی از خودروها تحویل مشتریان شده و ۱۰ هزار دستگاه خودرو نیز در فرایند حمل است. همچنین تا کنون ۱۰ هزار خودرو برقی و هیبریدی ثبت سفارش شده که از این تعداد، مراحل تکمیلی ۲ هزار دستگاه آن انجام شده و خودروها آماده حمل هستند.

گفتنی است در حاشیه بازدید وزیر صمت، ‌ به صورت نمادین ۵ دستگاه خودروی چانگان CS۵۵ پلاس به مشتریان محترم گروه سایپا تحویل داده شد. قرار است از فردا تحویل ۶۱۰ دستگاه خودروی CS۵۵ پلاس به مشتریان آغاز شود. همچنین گروه خودروسازی سایپا برنامه پیش فروش ۴۰۰۰ دستگاه خودرو CS۵۵ پلاس و ۲۰۰۰ دستگاه خودرو CS۳۵ پلاس را برای مشتریانی که در مرحله جدید در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی در حال ثبت نام هستند، برنامه ریزی کرده است.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار