نمک بدون مهر وزارت بهداشت مصرف نکنید، سم است
استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، نمکهای بدون مُهر تایید وزارت بهداشت را، مثل سم دانست.
به گزارش آرمان ملی به نقل از مهر ،استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، نمکهای بدون مُهر تایید وزارت بهداشت را، مثل سم دانست.
وی ادامه داد: لبنیات کم چرب دیابت را کاهش و لبنیات پرچرب دیابت را افزایش میدهد. البته استفاده بیش از اندازه از لبنیات هم دارای عوارض است که نسبت به خواص آن اصلاً به چشم نمیآید. یکی از عوارض مصرف خیلی زیاد لبنیات این است که درصد ابتلاء به پروستات و پارکینسون را افزایش میدهد.جعفریان در خصوص میزان مصرف نمک در غذا گفت: نان منبع اصلی نمک در ایران است و بین ۵-۷ گرم در نانهای سنتی نمک وجود دارد. با مصرف بیش اندازه نمک احتمال ابتلاء به سرطان، پوکی استخوان، فشار خون، دیابت و…، زیاد میشود.
وی با تاکید بر اینکه نمکهایی که توسط مردم خریداری میشود باید دارای مُهر و تأیید وزارت بهداشت باشد، افزود: نمکهای بدون مُهر وزارت بهداشت سَم است.
ارسال نظر