تایید صلاحیت ۵۰۰ کاندیدای دیگر توسط شورای نگهبان
یک نماینده ادوار مجلس از تایید صلاحیت ۵۰۰ نفر از معترضین به بررسی صلاحیتها و ارسال اسامی این افراد از شورای نگهبان به وزارت کشور خبر داد.
![تایید صلاحیت ۵۰۰ کاندیدای دیگر توسط شورای نگهبان](https://cdn.armanmeli.ir/thumbnail/vzlgsHa7SuMI/S6Hsh8dSr2z7Oz9zGla1YvHrg-LW4xM-HR8NLGoT6SF27gvge54c70s_uzPBlgh1YzKW8nJt0EhFqqqm95MB2SMo0dwLfpjt/14000226000433_Test_PhotoN+%281%29.jpg)
به گزارش آرمان ملی به نقل از ایرنا، ایرج عبدی گفت: پس از اعتراض رد صلاحیت شدگان در بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و بررسی اعتراضات در شورای نگهبان تا کنون صلاحیت ۵۰۰ نفر از معترضین به تایید شورای نگهبان رسیده است.
این نماینده ادوار مجلس اظهار داشت: اسامی این ۵۰۰ نفر برای اعلام به افراد از شورای نگهبان به وزارت کشور ارسال شده است.
وی افزود: زمان نهایی برای اعلام اسامی تایید صلاحیتهای انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۵ بهمن است و تا آن زمان نیز به احتمال زیاد تعداد اسامی افراد تایید صلاحیت شده، افزایش خواهد یافت
ارسال نظر